من میخواستم بدونم اگه یه رم 512 با باس 600 و یک رم 1 گیگ با باس 800 رو همزمان با هم روی مادر بورد داشته باشم مشکلی پیش میاد یا نه؟ مارکشون هم هر دو کینگ استون هست . مرسی:10:
Printable View
من میخواستم بدونم اگه یه رم 512 با باس 600 و یک رم 1 گیگ با باس 800 رو همزمان با هم روی مادر بورد داشته باشم مشکلی پیش میاد یا نه؟ مارکشون هم هر دو کینگ استون هست . مرسی:10:
در بعضی مواقع دچار مشکل می شه به این صورت که یا سیستم شما هنگ می کنه یا ریست میشه اگه رم ها را انداختین و دچار این مشکل ها نشدین می تونین استفاده کنید . البته به طور علمی نباید این کار انجام داد ولی به هر صورت با انجام این کارم آسیبی به سیستمتون نمی رسهنقل قول:
نه اگه به صورت dual channel نباشه نه مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره باس و حجم دو تا رم یکسان باشه تا پایداری سیستم بالاتر بره
یعنی چی dual channel نباشه؟نقل قول:
راستی من اولی که اینکارو کردم سیستم بالا نمیومد یا اینه خیلی کند می شد . اما یه پاور قوی تر انداختم سیستم اومد بالا . قبلشم وقتی سی دی رام رو جدا میکردم سیستم میومد بالا .
dual channel یعنی استفاده همزمان از 2 رم (در دو چنل) با حداکثر باس مادربورد .نقل قول:
یعنی چی dual channel نباشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مادربورد DUAL CHANNEL هستش (CHANNEL هم رنگ)
این مادربورد هم TRIPLE CHANNEL هستش
خوب در اکثر موارد دچار مشکل میشه،البته اگر هم دچار مشکل نشین،رم اون کارایی مفید خودش رو در عمل نخواهد داد:41:
از کجا میشه فهمید باس رم چقدره؟
من دو رم زیر رو دیروز خریدم با هم کار میکنن؟
با نرم افزار cpu-z میشه فهمید باس رم چنده
تو آخرین سربرگش قسمت dram ferecanse اون عددو در 2 ضرب کنید باس رمو بهتون میده