مشکلات، مشورت و راهنمایی در رابطه با ساخت قرآن 3 زبانه - نسخه ی گوشی های همراه! ?!؟
سلام علیکم
من نمیدونم این موضوعاته من تو هیچ عطاری ای پیدا نمیشه یا ...:31: هر چی دنباله یه جایی گشتم که این تاپیک رو برپا سازم!!! نشد خلاصه اومدم باز همینجا پیشه دوستان
خوب موضوع از این قراره که اینطور که گشتم یه قرآن خوب و مشتی برای گوشی پیدا نمیشه
یه چندتایی همستن پولین
گفتم من که اکثر منابع رو حاضر و آماده دارم
یه نسخه ی HTML مخصوص موبایل بزنم همه استفاده کنن دوره هم باشیم
خوب استانداردهای موبایل یه نمه با طراحی وب معمولی فرق میکنه ولی در کل با روش آزمون و خطا و ... یه جورایی یه چیزایی کشف کردم و رفتم جلو
الان تقریبا اکثر چیزها حاضره
صفحات رو از سایتم گرفتم --> quran.d jh.ir
اینم اشاره کنم که به مراتب ساده تر و سبک تره چون اینطور که پیداست عکس ها رو لود نمیکنه تو گوشی همه رو text درست کردم
اول میخواستم فقط فارسی درست کنم گففتم یه 2 برابر!!! وقت بیشتر میزارم 3 زبونه درست میکنم بین المللی بشه یه دفه ای
الان مشکلی که دارم اینه که روی گوشیم که 5800 هست همه چی بدونه مشکل بود میشه منتها لینک ها رو که که کلیک میکنم خبری نمیشه!
باید بره تو صفحه ی سوره مربوط در زبانی که انتخاب شده ولی خبری نمیشه
نمیدونم گوشی اگر آفلاین بشه به خاطره مسائل Security لینک ها رو دنبال نمیکنه یا قلق خاصی داره
این شد که اومدم دست به دامن شما دوستان بشم
1. یه مورد دیگه هم این هست که برنامه ای سراغ دارید پک کنه سایت رو؟ توی پی سی مثلا بنامه هست سایت رو ورمیداره فایل CHM میکنه
میخواستم ببینم چنین چیزی هم پیدا میشه برای موبایل باشه؟
جاوا یا sis بده مشکلی نداره
فقط لینک و اینا کار کنه توش
ممنون