ميزان كارايي منابع سيستم (cpu, ram, graphic, ...) در نرم افزارهاي مختلف تدوين (edius, avid, premiere , ...)
سلام
شايد خيلي از تدوينگرها باشن (از جمله خودم) كه با نرم افزار تدوين خاصي كار مي كنن و سيستمشون يا با كمي كندي يا براحتي جوابگو كارشون هستش
هر كدوم از اين نرم افزارها به ميزان هاي متفاوت از منابع سيستم استفاده مي كنن، مثلا ممكنه نرم افزاري مثل avid بيشتر از edius وابسته به قدرت كارت گرافيك باشه و ...
و شايد خيلي ها دوس داشته باشن كندي سيستمشون رو برطرف كنن و دقيقا ندونن كه با آپگريد كردن سي پي يو مشكلشون حل ميشه يا گرافيك يا رم ...
به نظرم در اين انجمن جاي چنين موضوعي خالي هستش كه دوستان متخصص يا با اطلاعات در اين زمينه بيان و توضيح بدن كه از بين نرم افزارهاي تدوين كدومشون و به چه ميزان از منابع سيستمي استفاده مي كنن و احيانا براي كسي كه مي خواد وارد كار تدوين با اون نرم افزار خاص بشه و يا بخواد سيستمي تهيه كنه، پيشنهادشون چيه؟ به كدوم قطعات بيشتر از بقيه توجه داشته باشن؟ و سئوالاتي از اين قبيل.
اميدوارم دوستان همكاري كنن
ممنون!
با سلام و درود به همگي...
طبق اطلاعات محدودي كه من دارم برنامه هاي يوليد خيلي كمتر از برنامه هاي adobe به پردازنده و مخصوصا رم قدرتمند نياز دارن...
به عبارتي برنامه هاي يوليد از جمله video studio و media studio خيلي از برنامه هاي adobe مخصوصا premiere سبكترن و براي تحويل نهاييه فايل خروجي با رم و cpu ي ضعيفتري به راحتي كار ميكنن و با افزايش نامحسوس قدرت رم و پردازنده سرعت كاركرد اين برنامه ها تقريبا بدون تغيير ميمونه !
از طرفي رندر كردن برنامه هاي adobe به طور محسوسي به رم دستگاه بستگي داره...
اگه چيزي رو اشباه گفتم دوستان نظرشونو بگن تا اين تاپيك كه به نظرم ميتونه تاپيك خوبي باشه رونق بگيره...
درضمن از اساتيد انجمن در اين بخش هم عذرخواهي ميكنم اگه در ارايه ي نظر پيش دستي كردم...
لطفا با شركت در اين بحث به بالا رفتن اطلاعات علاقه مندان كمك كنيد...
با تشكر...