سلام ، من نرم افزاری میخوام که فایلهای داخل یک پوشه و پوشه های داخل پوشه اصلی رو جدا کنه ، مثلا
فایلهای داخل یک پوشه 5 مگابایتی رو با وارد کردن یک سایز دلخواه مثلا 500 کیلوبایت به 10 پوشه مجزای 500 کیلوبایتی تبدیل کنه ، آیا
همچین نرم افزاری هست ؟
Printable View
سلام ، من نرم افزاری میخوام که فایلهای داخل یک پوشه و پوشه های داخل پوشه اصلی رو جدا کنه ، مثلا
فایلهای داخل یک پوشه 5 مگابایتی رو با وارد کردن یک سایز دلخواه مثلا 500 کیلوبایت به 10 پوشه مجزای 500 کیلوبایتی تبدیل کنه ، آیا
همچین نرم افزاری هست ؟
نرم افزار رو نميدونم هست يا نه ولي با سرچ خود ويندوز هم ميتوني اينكارو بكني .
داخل همون پوشه كليد F3 رو بزن و در پانل كناري روي All Files and folders كليك كن . بعد از سه گزينه زيرين ، What size is it رو انتخاب كن و تنظيمات لازمه رو انجام بده و در گزينه آخر يعني Specify Size ميتوني دقيقا حجم رو مشخص كني .
بعد پيدا كردن فايل ها خودت بصورت دستي اونا رو داخل پوشه اي انتقال بده .
درست متوجه نشدم چی میگین. اگه منظورتون اینه که یه فایل رو چند تیکه کنین که با WINRAR می شه این کارو کردنقل قول:
چون میخوام این پوشه رو در داخل هاست Unzip کنم ، میخوام اول پوشه رو به چند قسمت مثلا 500 کیلوبایتینقل قول:
تقسیم کنم و بعد اون پوشه ها رو فشرده کنم و روی هاست بفرستم و در اونجا از حالت فشرده خارج کنم .
با نرم افزار Winrar هم اگه فایلها رو چند تیکه کنم ، چون این فایلها به هم مرتبط هستند و برای Unzip کردن باید
همشون در کنار هم باشن و در داخل هاست هم فقط میتونه یک فایل فشرده که چند تیکه نباشه رو از حالت فشرده
خارج کنه . امیدوارم مفهوم رو درست رسونده باشم :40:
منتظر جوابم :40: