شخصي كه مقدار زيادي الكل خورده تا قبل از رسيدن به بيمارستان چه ماده يا خوراكي اثرات مستي يا الكل زدگيشو كم تر ميكنه و حالش بهتر ميشه؟
Printable View
شخصي كه مقدار زيادي الكل خورده تا قبل از رسيدن به بيمارستان چه ماده يا خوراكي اثرات مستي يا الكل زدگيشو كم تر ميكنه و حالش بهتر ميشه؟
من شنيدم شير مي بره الكل رو....
رو شنيده ها نميشه زياد اطمينان كرد بيشتر رو تجربيات ميشه حساب كرد دوست قديمي مننقل قول:
من شنيدم شير مي بره
لیمو ترش عزیز
آب لیمو ترش میبره
دوستان اينو ديگه خيليها تجربه دارند .......ليمو ترش يا آب ليمو ترياك رو بدجور ميبرره.......
ولي الكل رو فكر نميكنم.....چون خيليها براي مزه دلستر ليمويي با چيپس و جوجه كباب مي خورن با نوشيدنيه الكلي
من از يه نفر كه خيلي تجربه داشت پرسيدم ميگفت شير خيلي بدجور جلويه مستي رو ميگيره....
شير كه كلا خاصيت سم زدايي داره ولي فك كنم اثرش دير باشه به يه ماده سريع اثر نياز هست
قبل از جذب الکل از سیستم گوارش شاید این مواد کمک کننده باشند ولی بعد از جذب آن ( شروع جذب دقایقی بعد از مصرف آغاز می شود ) این موارد خیلی کمک کننده نیستند. باید منتظر دفع آن بود و یا در موارد شدید از دارو های خاص استفاده کرد.
ميشه چندتاشون رو نام ببريد واسه اطلاعات عمومي بيشترنقل قول:
دارو های خاص
بیشتر داروها علایم بیمار مثل تهوع و استفراغ و سردرد و درد شکم وغیره را ساکت می کنند و بنا بر لزوم تجویز می شوند . در مورد مسمومیت های شدید و خطر ناک که خطر کاهش فعالیتهای مغزی کما و مرگ وجود دارد از داروهای تخصصی استفاده می شود که باید در بیمارستان مسمومین و تحت نظر پزشک باشد . نام بردن داروها خلاف مقررات می باشد.:46: