مشکل هنگ کردن رندوم سیستم - همه راه ها را رفتم
سلام
من به تازگی این قطعات را سوار کرده ام. ولی سیستم بدون هیچ دلیلی در جاهای مختلف هنگ می کند.
گاهی وسط نصب ویندوز 7 - گاهی هنگام بالا آمدن ویندوز - گاهی وسط بازی - گاهی توی کارهای عادی و ...
توضیح اینکه نه ری استارت میشه نه پیغام خطایی میاد. همه چی 100 قفل میشه و مثلا اگر موزیکی داره پخش میشه بعضی وقت ها اون تکه ی چند صدم ثانیه آخرش ضبیه یک بوق تکرار میشه.
قطعات :
کد:
CPU : AMD Phenum II X925
RAM : 2 x 1GB DDR3 Crucial 1333
M.B. : MSI 770-C45
Graphic : MSI 4770 - 512MB DDR5
HDD : 500 Maxtor SATA II
POWER : CoolerMaster Super Silent 500
DVDRW ASUS 24x
آزمایش اول :
جای Ram ها را عوض کردم . یکی یکی انداختم . تاثیر نداشت.
آزمایش دوم:
یک دیباگر گیر آوردم ، انداختم روی سیستم مقدار A2 نشان داد ، گفتند مال بایوس است ، بایوس را آپدیت کردم نشد.
آزمایش سوم :
مادر برد را با یک مادر بورد دیگر : Biostar 770 عوض کردم ، تا اون یکی دوساعتی که قطعاتم روی آن مادر بورد بود با هیچ مشکلی برخورد نکردم. حتی بازی Call of Duty را با آخرین رزولوشنی که مانیتور می کشید اجرا کردم ، عالی بود.
(توضیح این مادربورد موقتی به دستم رسید و بیش از این نمی شد ازش استفاده کرد.)
به این نتیجه رسیدم ، مادر بورد مشکل داره پس :
آزمایش چهارم :
با کلی مکافات و بحث و .... از گارانتی ماتریکس ، مادربورد را عوض کردم (بعد از یکی دو هفته که اونجا موند). خودشون با مادربورد جدید(همون مدلی) امتحان کردند ....
نتیجه :
روز از نو .. روزی از نو ! ... حل نشد.
تعمیر کارشون به من گفت احتمالا مادر بورد با CPU سازگار نیست !
ولی مگه میشه ! هم رو جعبه مادربورد نوشته بود AMD Phenum II و AM3 Ready و هم روی جعبه CPU هولوگرام MSI چسبانده شده بود
نمی دانم !
آزمایش پنجم :
همونجا 70 تومن بی زبون دیگه صرف کردم از همون مرکز گارانتی مادربوردم را با مدل MSI 790 GX G65 عوض کردند
نتیجه :
یک کم کمتر هنگ می کنه ، ولی بازم هنگ می کنه ! بعضا بعد از یک ساعت از اولین روشن شدن خوب کار می کنه و بعد هر چند دقیقه یک بار همین اتفاق براش می افته.
حدسم اینه که CPU داغ میکنه ... ولی بلافاصله بعد از هنگ کردن ریست کردم رفتم توی setup بایوس ، داخل قسمت H/W Health دمای CPu روی 42 درجه سانتیگراد بود !
آزمایش ششم :
آمدم داخل سایت پی سی ورلد ...
نتیجه .... ؟