سلام
من سیستم mms گوش ام رو فعال کردم اما ارسال نمی شه و پیغام: unable to send message:0938000000
من mms دریافت می تونم بکنم ولی نمی شه بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
Printable View
سلام
من سیستم mms گوش ام رو فعال کردم اما ارسال نمی شه و پیغام: unable to send message:0938000000
من mms دریافت می تونم بکنم ولی نمی شه بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
سلام
شما MMSگوشيتو فعال كردي ؟
يعني اون مدارك (كپي مدرك شناسايي و فرم درخواست فعال سازيه MMS ) رو به ايرانسل ارسال كردي؟
ثبت نامت رو باید تکمیل کنی یعنی MMs خودش یه فرم مخصوص داره باید پر کنی بعد که نمایندگی یا همون خدمات دهنده ایرانسل اون رو ارسال کرد MMS شما فعال میشه بعد فعال کردن از سایت :نقل قول:وارد شو از اونجا راحتتر میتونی MMS رو بفرستی ...کد:Http://vitrin.irancell.ir
موفق باشید :40:
سلام و تشکرنقل قول:
موقعی که سیمکارت رو می خریدم در همون سند سیمکارت امضای mms رو هم انجام دادم. پس ثبت نام کردم.
بابا این mms ایرانسل الکی .
من که هیچ وقت نتونستم بفرستم . همش faild میزنه
والا ما که همیشه میفرستیم مشکلی هم ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با 700 تماس بگیر از فعال شدن این سرویس مطمئن شو
تاييد ميشه در حد تيم ملينقل قول:
منم 6 تا اعتباري دارم 6 تاشم MMS ش فعاله و تا 100 كيلو بايتو راحت ميفرسته
شما باید تنظیمات مربوط به گوشیتون رو داشته باشید MMS راسته من خیلی SEND کردم ایرانسل که مثل همراه اول نیست:31::46:نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای رو که هیچ کدوم از دوستان نگفتن من میگم.
اونم اینه که برای فرستادن MMS باید MMS خطی که میخواین براش بفرستین هم فعال باشه. نه فقط MMS خودتون....
برای همینه که failed میده.:11:
NIRVANA جان!نقل قول:
با سلام و تشکر از شما، ولی mms طرف مقابل هم فعال بود!