سلام دوستان .کسی می تونه نحوه کار با Paragon Partition Manager 10 رو برای افزایش فضای یک درایو به من یاد بده . ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان .کسی می تونه نحوه کار با Paragon Partition Manager 10 رو برای افزایش فضای یک درایو به من یاد بده . ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورتون از افزایش درایو اینه که از یه درایو دیگه کم کنید و به دیگری اضافه کنید باید از گزینه merg استفاده کنید
ضمنا اگر میخوای درایو ویندوز را عوض کنی سیستم وسط کار ری استارت میشه و کاری که شما باید انجام بدی اینه که تا وقتی کار تمام نشده هیچ کاری نباید انجام بدی
از این بیشتر بلد نیستم شرمنده
اره داداش می خوام از یه درایو کم کنم به یه درایو دیگه اضافه کنم:10:
سلام
شما کار را انجام بده بعد هر جا گیر کردین بیین خب بدین تا ما کمک کنیم/
بگین که کدوم قسمتش را میخواین؟
من تو قسمت merg می رم برای resize اما هر کار می کنم نمی تونم درایو c رو انتخاب کنم و مثل یک استوانه کوچولو کنار هست و بقیه 5 تا درایو رو می تونم تغییر بدم
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟:45::42:
:19:کمک کمک کمک کمک
من با ورژن 9 کار می کنم
من هم یه آموزش ازش میخام:(
چرا وقتی مثلا 10 مگ از یه درایو جدا میکنیم اسم درایو قبلی مثلا اگه c: بوده از بین میره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوستان وقتی من می خوام resize کنم مثل شکل بالا که یک مستطیل زرئ رنگ هست درایو c به این صورت نمایان می شه و نمی تونم انتخابش کنم ولی 5 تا درایو دیگه رو می تونم
سلام ...
اگه آموزش فارسی ، برای استفاده از فضای پارتیشنها رو لازم دارید ، میتونید از آموزش تاپیک پایین ( برنامه Partition Magic ) استفاده بفرمایید ... موفق باشید ...
.