-
The cool cows
با سلام به همه ی دوستان عزیز... :11:
امروز هم با یه کار دیگه اومدم. این دومین کار من با نرم افزار زیبراش هستش! قبلا گفته بودم کار بعدیم که همین باشه، یه کار جالب خواهد بود! امیدوارم همینطور شده باشه. :31:
یه توضیح کوچولو بدم که این کار سرجمع تقریبا یه روز وقت گرفت. یکی دو روز بعد از اون اولین کارم (The old man) این یکی رو زدم. اما چون آلفای مناسب واسه جزئیات نداشتم ادامش کنسل شد تا همین اواخر که دیگه حوصلم سر رفت و یه جوری سر هم زدم و شد این! تقریبا 80 تا 90 درصد اون چیزی هست که مد نظرم بود. اما حقیقتا دیگه حس کار کردن رو اینو واسه یه دقیقه هم ندارم! دیشب خواستم بذارم که حسش نبود. اما الان دیگه شاخ غولو شکستمو آپلودش کردم!:27::31:
منتظر نظرات و انتقادات سازندتون هستم... :20:
مرسی از همه... :10::40:
-
wow
ایول همایون جون
اینا خیلی باحالند:18:
خیلی کار قشنگی شده
ببینم مدلها رو ذهنی زدی یا reference ی چیزی داشتی ؟؟؟
فقط چیزه گاو ماده به نظرم بهتر بود یکم شکمش رو کوچکتر میکردی و میزاشتی باسنش بزرگ بمونه ( الته این نظر شخصی منه )
ولی اگه ایدش از خودته حتما ببرش مکس و برو تو کار رندر و تکسچرش چون حیفه همینجور رهاش کنی:46:
-
به به همایون جان رو ببین! تو دومین کارش چه کرده!
ببینم حمید تو با باسن گاو ماده یه چه کار داری؟! مطمئنم در بزرگ ساختن شکمش هم همایون جون نیتی داشته (که می تونی از گاو نره هم برای اطمینان بیشتر بپرسی! عکس العملش اینه یحتمل : :27:مااااااااااااااا.. اینیم دیگه.... مااااااااااااااااا... : دی)
فقط 2 تا نکته همایون جون :
کله ی خانوم گاوه یه کم شبیه به کله ی آهو شده.. (با این تفاسیر گاو نره میشه : شوهر آهو خانوم!!)
و اینکه حالت پاهای جلوئی (یا دست بهش میگن؟!) گاو ماده به خوبی 2 تا جلوئی ها شوهرش نشده.. و در مورد پاهای عقبیشون برعکس..
به عنوان یه رفرنس یه کتابی هست که کاریکاتور هائی مثل این داره که اسم دقیقش رو می تونی از برادران نجومی همین انجمن بپرسی! :10:
آفرین... آینده ی درخشانی رو جلوت می بینم.. (اگر آینده ای وجود داشته باشه!) :40::11:
-
واي عجب كار PROFESISONAL ييي شده دمت گرم كلي كف كردم:5:
-
ای ول
خیلی خیلی قشنگ شده
کاش رندر هم میکردی اما همینطوری مدلینگش خیلی خوب شده
آفرین
رفرنس داشتی ؟
-
آفرین،با اینکه کار دومت هست عالی شده.
فقط اون صورته همون طور که دوستان گفتن شبیه به آهو شده و جای کار داره.سعی کن بهش تکسچر بدی و رندرم ازش بگیری.
همین طور ادامه بده،امید وارم موفق باشی.
-
آفرین همایون جان
کاره قشنگی شده
فقط صورت گاو ماده خوب نشده --یعنی شبیه گاو نشده.--گردنش هم دراز و لاغر شده
-
خیلی عالیه .. آفرین معلومه کارت درسته ..
-
ایول همایون خیلی باحال شده
گاو نر رو خیلی بهتر ساختی از ماده
-
سلام بابا بزرگ ....
کاره خیلی قشگی شده ..... اما همونطور که دوستان گفتن گاو ماده به خوبی گاو نر نشده . قیافه اش هم همچین به گاو نمی خوره ....
گاو نره که واقعا معرکه شده ...
خسته نباشی ....