سلام من میخوام یک mp4 بگیرم تا حدود 150 تومن و میخوام صفحش لمسی باشه مورد خوب کسی اگه میشناسه بگه :40::40::40::40::40:
Printable View
سلام من میخوام یک mp4 بگیرم تا حدود 150 تومن و میخوام صفحش لمسی باشه مورد خوب کسی اگه میشناسه بگه :40::40::40::40::40:
d2+ از cowonنقل قول:
zen x-fi2 از کریتیو
الان سیمور میاد دعوات می کنه ، می گه ام پی 4 نه ، پی ام پی .... :دی
درسته که با این اطلاعات ، همونی که محمد گفت در میاد ، اما باز هم نیاز هات مهم ترین چیزه + بودجه که گفتی ...
نیاز هات رو بیار رو کاغذ ، ضرر نمی کنی :10:
یا حق
آقا ممنون از اینکه جواب دادی ولی یه سوال دیگه کدومش بهتره ؟ :40:نقل قول:
به قول سیمور ، این ها بی نهایت به هم شبیه اند ، و بیشتر بر می گرده به سلیقه شما ، هر کدوم رو بگیری ، برد کردی ...نقل قول:
البته بنده با سیمور مخالفم :31: ( شوخی کردن ، بن ام نکنی محمد :10: )
اگه نیاز هاتون رو بگید ، بهتر دوستان می تونن کمک تون کنن دوست من ، الویت هاتون رو معلوم کنید ، هم برای خودتون ، هم برای دوستانی که مشاوره می دن ،کار ساده تر می شه ....
یا حق :11:
دمت گرم ولی به نظر شما تفاوتاشون با هم تو چی هستش ؟
فکرکنم دیگه دقیقا مثل هم که نمیشه هر 2 تاشون
بازم ممنون از شما...:11:
البته من از نظر شکل ظاهری با zen x-fi2 بیشتر حال کردم
آقا شرمنده یه سوال دیگه
فرق MP4 با PMP چیه ؟ :31:
و سایت orado.com رو تفاوتشون رو میبینی و اگه چیز بیشتری خواستی بگو تا من ودوستان کومکت کونیمنقل قول:
دوست من اصلا چیزی به اسم mp4 نداریم mp4 یه فرمت برای فایل های تصویری هست ! حالا این ها به اشتباه میگن mp4 و حتی mp5 هم میگن و مدل های چینی هم هستند که همچین اسم هایی روشون هست در اصل ما همچین چیزی نداریم !!! ...
یه mp3 player داریم یعنی دستگاهی که فایل هایی با فرمت mp3 رو پخش میکنه ! ...
پی ام پی علاوه بر قابلیت های صوتی به قابلیت های تصویری هم میپردازه یعنی به درد کسی میخوره که باهاش فیلم و عکسم ببینه
و مخفف کلمه portable music player هست ! ...