من یه سری سرچ در مورد esp کردم خلاصه آخرش به طور خلاصه فهمیدم برای حفظ کنترل خودرو تو پیچ و سرعت زیاده اگه کسی اطلاعات کاملی داره همینجا قرار بده و تا پاسخگوی این سوالات هم باشه esp یه قطعه است دیگه درسته ؟ حالا میخوام بدونم این قطعه برای همه کمپانی ها یکیه یا باهم فرق میکنن ؟ مثلا esp که bmw رو خودروهای لوکسش میذاره با esp که مثلا کیا رو خودرو های خودش میذاره فرق میکنه یا نه؟ بعد امکانش هست esp به هر دلیلی قاطی کنه یه چرخ خودرو قفل بشه(ترمز بگیره) یا نه؟
چندتا سوال هم فقط برای اطلاعت عمومی دارم همینجا میپرسم
1-الان بهترین شرکت خودرو ساز روی کره زمین:31: کدوم شرکته؟اصلا تنوع محصولاتش مهم نیست فقط میخوام بدونم بهترین خودروی سواری که بیشترین سرعت و بیشترین امکانات داره مال کدوم شرکته + قیمتش
2-میشه یکم در مورد آئودی توضیح بدید متعلق به شرکت دیگه ایه یا نه ؟ میشه با بنز و bmw مقایسش کنید ؟ کدوم تو سطح جهانی شناخته تره؟ راستی یه محصولی از آئودی هست که چرخاش انگه به هم چسپیده شبیه کندو زنبور عسل نمیدونم این عکس دید یا نه من آخرش نفهمیدم اون عکس فتوشاپیه یا نه ؟ اصلا برای چی اونجوریه ؟ واقعیه یا نه؟
3- یکی از دوستام بهم گفت لکسوز همون تویوتا که واسه رقابت با بنز و bmv ساخته شده درسته یا خالی بسته؟
4-کیا موتورز که میگن در اصل جنرال موتورز آمریکا بوده الان هم جنرال موتورز دخالتی در تولیدات کیا داره یا کیا کلا کره ای شده؟