سلام نظرتون چیه؟
با توجه به امکاناتی که s8000 samsung داره می ارزه که من بیام به خاطر سیستم عامل xperia بگیرم؟
Printable View
سلام نظرتون چیه؟
با توجه به امکاناتی که s8000 samsung داره می ارزه که من بیام به خاطر سیستم عامل xperia بگیرم؟
سلام ...
بستگی داره شما چقدر براتون سیستم عامل کاربرد داره ... ! نمیشه گفت میرزه یا نه .. در کل اگه همین سیستم عامل روی جت بود قیمتش بالای 500 بود
سیستم عامل واسم مهمه ولی هر کی نقد های s8000 رو بخونه مخش سوت میکشه. امکاناتش رو دیدین؟
سیستم عامل مگه چقدر میتونه تاثیر بذاره؟ انقدر ها می ارزه؟
اگه سیستم عامل برات مهمه ب ه نظرم برو سمت b7300 .... گوشی خوبیه cpu 667 داره و وین موبایله قیمتش هم با جت یکیه ...
اگه میتونی با جاوا سر کنی .. جت واقعا عالیه ..البته با سیستم عامل دستت تو نرم افزارها بازتره ...
البته جت انقد قوی عمل کرده که خیلی از مشکلات گوشیهای بدون سیستم عامل رو پوشش داده ...
به نظره من ایکس1 گزینه ی بهتری نسبت به اس8300 میباشد(اگه سیستم عامل هم براتون مهم باشه دیگه 100 در 100 ایکس1 بهتره)
اس8000 منظورشون هست نه اس8300نقل قول:
به نظره من ایکس1 گزینه ی بهتری نسبت به اس8300 میباشد(اگه سیستم عامل هم براتون مهم باشه دیگه 100 در 100 ایکس1 بهتره)
خب ینی اگه سیستم عامل مهم نباشه بازم x1 بهتره ؟!!
به به حسن خان ..... چی می گی x1 نه جت بهتره فقط و فقط سیتم عامل نداره بابام چند روز دیگه از تهران می خره میاره....(به خاطر کارش رفته تهران ... حالا نگین بخاطر گوشی رفته تهران....ما که شانس نداریم:دی)نتیجه می گیریم قیمت کمتر و امکانات بهتر......نقل قول:
سلام
رسول تو هم اغفال شدی:31:
دوست من ایکس وان دورش گذشته
دیاموند۲ که خیلی بهتره
کسی که وین موبایل در نظر داره بیشتر با اینترنت و برنامه سر کار داره
برای اینترنت و برنامه ایکس۱
برای بقیه موارد اس۸۰۰۰
منم که گفتم جت که.......:دی.....حواستو جمع کن ببین چی نوشتم....:دی....نقل قول:
اين دو گوشي قابل قياس نيستند
جاوا با ويندوز موبايل !!!!
x1 حتي با در نظر نداشتن سيستم عامل نيز گوشي خوبيهنقل قول: