اینترنتم وایرلس هست .
امشب اتفاقی سرعتم انقدر شد . به نظرتون رکورد اینترنت خانگی ایران چند مگابایته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنتم وایرلس هست .
امشب اتفاقی سرعتم انقدر شد . به نظرتون رکورد اینترنت خانگی ایران چند مگابایته ؟
oooooooof
بیشتر شد
بگو ماشالا :31:
سلام دوست عزیز برو اینجا یه تست بگیر ببین سرعت دانلود و پلودت چه قدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بگو از چه شرکتی گرفتی.....هزینش برای چند ماه چه قدر شده.....
سایتی که تست گرفتم درست بودالان که صبح شد درست شد . سرعت واقعی من 128 هست ، اما دیشب بخاطر مشکلات فنی اتفاقی سرعتم انقدر شده بود ، ظاهرا ای دی اس ال بالای یک مگ نمیشه ، مال من وایرلس هست که اینطوری شد .کد:www.speedtest.ir
شرکت سورتمه ی هشتگرد هست ، تحت اینترنت اورست تهران
اینم یه عکس از دانلودم
سایتی که تست گرفتم درست بودالان که صبح شد درست شد . سرعت واقعی من 128 هست ، اما دیشب بخاطر مشکلات فنی اتفاقی سرعتم انقدر شده بود ، ظاهرا ای دی اس ال بالای یک مگ نمیشه ، مال من وایرلس هست که اینطوری شد .کد:www.speedtest.ir
شرکت سورتمه ی هشتگرد هست ، تحت اینترنت اورست تهران
اینم یه عکس از دانلودم
دوست عزیز سرویس من هم 128 هست adsl ولی چون حجمی گرفتم سرعتش رو زیاد کردن تا حجم زودتز تموم شه...
همیشه ثابت همینقدره :
درسته ، من تا یه مگ دیده بودم ، اما تاحالا چهار مگ از نزدیک ندیده بودم :D
فوق العاده بود،چند گیگ دان داشتی؟
نا محدود هست سیستمم ، توی هشتگرد اندازه تهران و کرج استفاده نمیشه از اینترنت ، تو محل خودمون بجز کافی نت فقط من وایرلس دارم
زنگ زدم به شرکت گفتم سرعتم 4 مگه گفتن نههههههههههههههههههههه گفتم ارهههههه
بعد قرار شد کم کنن، الان کم کردن شده 700 :27: نمیدونم آفتاب از کدوم طرف درومده که یه کمی هم نورش به ما تابید
من یه زمانی دایل اپ داشتم ، با اون دانلود های 300 مگی هم میکردم . دیشب مثل عقده ایا ده تا نرم افزار 1 گیگی دانلود کردم راپیدشر ایپیمو بست !
فایر فاکس طوریه که بیشتر از 10 تا لینک دانلود بدی بهش اونکیارو نگه میداره تا بعدیا تموم بشه ، مال من بیشتر از ده تا پارت بود ولی توی سه ساعت همرو دانلود کرد