سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنید لب تابم هی هنگ میکنه باید 2 روز یک بار ویندوزشو عوض کنم ماله چیه بچه ها مدلش هم dell vestro 1510 است و ram 3gb و hdd 160و vga 8400:37:
Printable View
سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنید لب تابم هی هنگ میکنه باید 2 روز یک بار ویندوزشو عوض کنم ماله چیه بچه ها مدلش هم dell vestro 1510 است و ram 3gb و hdd 160و vga 8400:37:
داغ میکنه احتمالا ...
منم فکر کنم به خاطر داغ کردنشه .
وقتی داغ میکنه قاط میزنه و بعد از چند ساعت درست میشه .
در کل ویندوز خیلی سیستم عامل مزخرفیه به نظر من .
اولا شما چرا بصورت مداوم ويندوز عوض ميكنينقل قول:
ربطي به سخت افزار شما نداره
مشكل از چيپ 8400 كه خود چيپ مشكل اساسي در طراحي داشته و به همه شركتها و خود NVIDIA ضرر هنگفتي زده
توصيه من اينه كه دستگاه كمتر روشن باشه.بازي، بخصوص بازيهايي كه سنگين هستند رو اجرا نكني چون امكان نيم سوز شدن چيپ هست و اونوقت مشكلت بطور اساسي هيچ وقت حل نميشه
حتي خود DELL اين دستگاهاي با گرافيك 8400 رو تمديد گارانتي و تعويض كرده
کد:http://en.community.dell.com/blogs/direct2dell/archive/2008/08/18/nvidia-gpu-update-dell-to-offer-warranty-enhancement-to-all-affected-customers-worldwide.aspx
خیلی ها این مدل رو دارند! از جمله دوستان من و روزی بیش از ۱۰ ساعت دستگاه روشنه و بازی هم زیاد می کنند! پس چرا برای اونها مشکلی پیش نمیاد!فکر نکنم مشکل هنگ کردن برای چیپ باشه! اولین بار هست میشنوم این مشکل رو.نقل قول:
سری FZ هم همین چیپ رو داره اما باور کنید دوستم روزی ۵ ساعت داره بازی میکنه و داغ هم حتی نمیکنه چه برسه به هنگ!
اون FZ ها چیپ 8400GT دارند بعد سونی خوب فکر کرده چطور خنکش کنه ! دل که دیگه گند زده !
من حرفreg رو تایید میکنمنقل قول:
لینک dell رو هم که دیدید
سلام . خدمت همه دوستان عرض کنم . من عین همین مشکل 1510 رو داشتم . فهمیدم که این مشکل از رم میتونه باشه . پس یکی از رم ها را در آوردم و تنها با رم 2 سیستم رو روشن کردم . خوشبختانه هنگ کردن سیستم (1510)برطرف شد
یک نگاهی هم به بوت سکتورهارد هم بزنین . با norton utility
nu
عزیز جان شما از چه ویندوز و چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟
چون مثلا ویندوز 7 با AVG9 فریز میشه