سلام بر دوستان عزیز پی سی وردی اگه میتونید چند تا سورس گیم میکر از یه بازی شمشیری یا تیر و کمانی برام بذارید :20:
Printable View
سلام بر دوستان عزیز پی سی وردی اگه میتونید چند تا سورس گیم میکر از یه بازی شمشیری یا تیر و کمانی برام بذارید :20:
دوستان واسه ما سورس نمیذارید :19:
دوست عزیز ساختن اینجور بازی ها توی گیم میکر خیلی سخته بهتره سبک دیگه ای برای ساختن توی گیم میکر انتخاب کنی
من یک بازی با گرافیک نیمه بالا ساخته ام که اسمش هم K-Breakout است. سورسش رو هم می تونید از طریق این لینک دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن گیم میکر خوراکمه!!!هرسوالی داشتید می تونید بپرسید!!!:5:
نقل قول:
دوست عزیز ناراحت نشی راستش این بازی توپ و راکت شما ربطی به شمشیر و تیر کمون نداره و راستش یه طوری گفتی گیم میکر خوراکمه که گفتم prince of persiaساختی ولی بازم به تلاش ات ادامه بده!
راستی برای کمک به انجمن گیم میکر یه سر بزن!
کد:gmc.yoyogames.com
به به!!!منو که میشناسی؟؟؟؟؟؟ببین توی این انجمن نباید اینجوری با غرور حرف بزنی چون بروبچ اینجا حالتو میگیرن!حتی ممکنه کاری کنن از گیم میکر زده شی!!!!!اینجا بروبچ مثل من تازه کار نیستن که!!!!!!!!نقل قول:
ولی به قول دوستمون به کارت ادامه بده و بیشتر تلاش کن!!!:31:
موفق و جاویدان باشید
ممنون آقای Sub-zero-70 راستش اینترنت پرسرعت ایران اجازه Upload کردن سورس بازی رو نمی ده!!!!? و اون روزی که تونستم بازی رو آپلود کنم نمی دانم سرعت upload انگار سه برابر شده بود ولی بازم اگر سوالی داشتی از من بپرس
دوست عزیز بلاخره سورس نسخه دونفره بازی نبرد مرگبار هسته جنگ آپلود کردم البته تمامی مراحل هم شامل نمی شه
نفره اول با کیبورد نفر دوم با دسته :31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=377286
نقل قول:
تا می تونی حالمو بگیر!!!:41: