-
مشکل در فلش 32 گیگ
سلام دوستان حرفه ای
من یه فلش 32 گیگ از بانه خریدم اوردم اینجا دیدم که هرچی که روش کپی میکنی وقتی فلش و در میارم دوباره جا میزنم همه فایلهای کپی شده میپره بعدش دادم به یکی از بچه ها اون یه کاری کرد که 12 گیگش الان داره به صورت مفید کار می کنه خیلی دوست دارم بدونم که این رفیقمون چی کار کرد هر کاری کردم بهم نگفت:2:
ممنون میشم که بهم یکی بگه
-
یه برنامه خاصی هست الان اسمش یادم نیست .توی یه فروم خوندم میگفتن اگه با اون فرمت کنی درست میشه.فکر کنم تو persianforum بود که خوندم.
-
اگه فلشت transcend بوده كه صد در صد از JetFlash Online Recovery استفاده كرده
این نرم افزار جهت بازیابی فلش مموری های شرکت transcend و از طریق همین شرکت ارائه شده که از کارایی های این نرم افزار می توان به
*بازیابی فلش به هنگام write protect شدن فلش
*بازیابی فلش به هنگام ایجاد اختلال در بالا اوردن فلش توسط کامپیوتر با پیغام عدم وجود فلش
*وسایر مشکلات فلش مموری transcend
-
32 sony
سلام من یه فلش 32 گیگ سونی از کیش گرفتم حالا هر چی توش کپی میکنم کپی میشه ها ولی اجرا نمیشه البته بگم مثلا اگه آهنگ میریزم حجم داره ها ولی اجرا نمیشه بعد من فرمتش کردم ولی فایده ای نداشت باید چیکار کنم؟
-
اگه این فلش ها رو باز کنی یک آی سی قیری می بینی که در واقع همون هست که در اسباب باز های مثل موبایل بچه ها استفاده می شه اگه این طور باشه که کاملا کلاه سرت رفته چون تنها کاری که این فلاش ها می کنند آدرس و مشخصات فایل هایی روی که می خواهیم روی آنها کپی کنیم رو نگه می دارند و خود اطلاعات رو ذخیره نمی کنند@!.
اگه شانس هم آورده یاشی یه فلاش 4 یا 8 گیگ رو بهت قالب کردن با اون پولی که دادی می تونستی همون مدل ولی اصلیشو در تهرون بخری. اگه هم یه زره بگردی نرم افزارهایی هم پیدا می کنی که فلاش 4 گیگ رو 16 گیگ نشون می دهند و انواع خاصی از فایل ها رو که قابلیت فشرده سازی دارند تا 16 گیگ ذخیره می کنند.
-
از این فلشهای قلابی چینی 16-32 گیگی یه زمانی خیلی زیاد بود، با همه مارکی هم میساختن.
-
HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8
کد:
http://www.daryacomputer.com/software/utilities/hp.rar
با برنامه بالا بصورت ntfs فرمت كنيد