با سلام
دوستان عزیز فولدری داخل درایو E قرار دارد که نمیتونم پاکش کنم . چیکارش باید کرد ؟ :41:
Printable View
با سلام
دوستان عزیز فولدری داخل درایو E قرار دارد که نمیتونم پاکش کنم . چیکارش باید کرد ؟ :41:
اسمش چیه؟؟؟
وقتی میخوای پاکش کنی چه اروری میده؟
چه پیغامی میده؟اسم فولدر چیه؟
از Unlocker استفاده کن ببین پاک میشه؟
اسم پوشه 22 هستش . این هم تصویر ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آن لوکر و بهتره از اوناش هم نصب کردم اما پاک نشد . ترفندی که داره میدونم که درایو باید فرمت بشه . اما 300 گیگ حجم اشغاال شده از درایو 500 گیگی من هست . راه حل ساده تر میخوام . ؟
باز سلام ببین میتونی با این پاکش کنی
کد:http://cpr99.persiangig.com/lockhuntersetup32.rar
نرم افزار را نصب کردم . برای پاک کردنش ارور میده
cannot delete file
با این جور نرم افزارها پاک نمیشه . باید یه ترفندی بهش زد
با سلامدوست گرامي تمام كارهايي كه گفتم را با دقت انجام بده : مشكل شما %99 حل خواهد شد1- وارد My Computer شويد2- Tools \ Folder Option \ View3- تيك اخرين گزينه را برداريد ( Use Simple File Sharing )4- روي درايو مورد نظر كليك راست كنيد - سپس روي Properties كليك كنيد5- داخل قسمت Security : بايد دسترسي اين درايو را به كاربري كه با ان Login مي كنيد : اختصاص دهيدموفق باشيد
روشي كه دوستمون در پست 8 اشاره كردن جواب نده ، بعد اينكه فايل هاي مخفي و سيستمي رو فعال كردي دنبال فايل كم حجم Desktop.ini بگرد و پاكش كن بعد ببين پوشه با برنامه Unlocker پاك ميشه ؟ در ضمن شما پوشه اي رو در ويندوز قبلي با خود ويندوز Encrypted نكرديد ؟ از چه آنتي ويروسي استفاده ميكني ؟ آپديت هست ؟ يكبار فول اسكن كن .
دوست عزیزی که گفتند 99 درصد حله . عزیزم وقتی سکوریتی رو که باز میکنی باید چیکار کنی . مراحل بعدش هم بگو . مممنون
دوست عزیزمون سعید 774 من از انتی ویروس nod 32 استفاده میکنم آپدیت هم که هست بعدش بگم که من فایلها رو شو هیدن کردم اما چیزی به نام Desktop.ini نبود اما به پوشه System Volume Information برخوردم که اون هم بازش نمیکنه . بعد حجمشو نگاه کردم که دیدم چیزی حدود سه گیگ فضا گرفته ..