سلام دوستان گرامي كساني كه خط تلفنشون فيبر نوري هما كان بي adsl هستند؟؟؟؟
پيش شماره من 4374 البته تو كرجم هست و خط تلفنم فيبر و آرزو ADSl دارم ميخوام بدنم جديدا اين امكان گذاشته شده يا نه؟
Printable View
سلام دوستان گرامي كساني كه خط تلفنشون فيبر نوري هما كان بي adsl هستند؟؟؟؟
پيش شماره من 4374 البته تو كرجم هست و خط تلفنم فيبر و آرزو ADSl دارم ميخوام بدنم جديدا اين امكان گذاشته شده يا نه؟
آره من هم نمیدونستم ولی فهمیدم که اونایی که فیبر نوری شدن میتونن برن از خود مخابرات ADSL بگیرن. قیمت مناسبی هم داره نسبت به شرکت های دیگه.
ممنون ولي رفتم پرسيدم گفت نه خود مخابراتم نميتونه بهتون سرويس بده چون وسيله مورد نيازش هنوز از چين نيامده شما ساكن كرجي؟ اين حرفو شنيدي؟ چون تو تهران هست همچين چيزي فكر كنم
ولي كرج نبود
ما فیبر بودیم، 3 سال پیش گفتیم میخوایم، 3 هفته پیش زنگیدن که بیان، رفتیم گفتند ما خط شما رو بر میگردونیم رو مس
خطاییش حال میکنید پیشرفت رو...
ممنون يعني الان خط شما مسي شده؟
آيا بر گردوندن؟
يا فقط گفتن؟
اشكال نداره اين پسرفت عوضش ADSl پيشرفت كرد.
من رفتم مخابرات گفتم پولم ميدم خطم برگردونين گفتن نميشه مگر اينكه خونتونو عوض كنيد ها هاها
ميبينيد واقعا؟؟؟
حالا ميخوام ببينم كسي اينجا واقعا اين كارارو كرده يا نه
ممنون از شما دوستان خوبم
یکی از آشناهای ما هم تو تهران ناحیه نواب همچنان نمیتونن adsl بگیرن، نه از مخابرات نه از هیچ کجای دیگه ولی کرج رو اطلاع ندارم...
به نظرتون میان فیبر نوری رو دوباره مسی کنن؟ فکر نمی کنم.
من توی اهواز هستم و می دونم که این کار رو شرکت نیمادنت انجام می ده (نیمادنت نماینده شاتل هست ) .
اما فقط فعلا بعضی از مناطق شهر رو پوشش می دن و نه همش رو .
در کل می دونم که بهترین راه اینه که برین به شرکت فناوری و اطلاعات و بپرسین که این کار رو کدوم ISP انجام میده ؟
چون خود من این کار رو کردم و به من گفتن شرکت نیمادنت داخل مناقصه مخابرات برنده شده و باید برید پیش اونا.
مطمئنید نمیشه رو فیبر نوری ADSLگرفت؟ چون 2سال پیش اومدن فیبر نوری کشیدن واسه ما الان هم ADSLگرفتم نمیدونم شاید تجهیزات اینجا به روزتره...البته شهرستان هستما من...
تو مشهد که یکی از دوستان گرفته. با اینکه خطش فیبر شده بود.
چطوری میشه فهمید فیبر نوری هستیم یا مسی؟