ویندوز 7 نسخه N را نصب کردم و کل درایورهاش رو هم راه اندازی نمودم ولی نمیدونم چرا Rate را بهم نمیده و پیغام خطای زیر رو میده: (عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان اطلاعاتی در این ضمینه داره؟
Printable View
ویندوز 7 نسخه N را نصب کردم و کل درایورهاش رو هم راه اندازی نمودم ولی نمیدونم چرا Rate را بهم نمیده و پیغام خطای زیر رو میده: (عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان اطلاعاتی در این ضمینه داره؟
شما از کاسپر 2010 استفاده می کنید؟
اره...نقل قول:
چطور؟
کاسپر 2010 نمیزاره تا ویندوز بتونه result مربوط به rate گرفته شده رو save کنه بخاطر همین ا این ارور مواجه میشید.
با خاموش کردن کاسپر هم درست نمیشه باید کل پکیج کاسپر رو پاک کنید بعد به راحتی rate بگیرید.
این جوابه خود مایکروسافت به سوالهای مشابه شماست:
I had the same error message and, in my case, the log file reported "Unable to save". It appears to have been Kaspersky Internet Security 2010 which was blocking WEI from saving the results. The complete WEI test ran OK and even flashed-up the 'completed' message but this was then immediately replaced with the "assessment could not be completed" message ... because it could not *save* the results.
متشکرم.
ولی الان رو لبتاپ هم که ناد32 روش نصب هستش تست گرفتم دقیقا همین مشکل رو داره.
من خودم همین مشکل رو دارم . هر کاری که متخصصهای مایکروسافت گفتن انجام دادم نمیدونم چک دیسک چنتا کار دیگه
آپدیت بایوس مادربرد. بازم درست نشد. سر آخر پرسید شما کاسپر 2010 دارید گفتم بله اون جواب بالارو دادند.
ولی من امنیت رو به rate دادن ترجیح میدم من کاسپر رو پاک نکردم rate چیز مهمی نیست ولی امنیت حرف اول رو میزنه.
دوست عزیز آنتی ویروس کاسپر رو پاک کن ..امتحان کنید این گفته خود technet.microsoft هست.
البته گفتن که درایو گرافیک رو آپدیت کن + حتما بایوس مادربرد. چنتا دستور کماندی مثل چک دیسک و اون یکی یادم نیست.
نقل قول:
منم هیچ وقت واسه Rate نمیام کاسپر رو پاک کنم فقط میخواستم دلیل رو بدونم.
و اینکه چرا رو بعضی از سیستم ها که کاسپر هم نصب ندارند باز این مشکل وجود داره؟
عادل جان من میگم بیا یه کاری کنیم کاسپر من آپدیته آپدیته به همین ثانیه خداوکیلی زورم میاد پاکش کنم.
شما یه آقایی بکن بیا و کاسپر رو کلا پاک کن بعد rate بگیر ببین جواب میده که منم همین کارو بکنم..!
خیلی آقایی.