یکی دیگه هم همن سئوالو پرسید
بابا هزار دفعه بگم
هومیو ببرای شب و روز هچ مشکلی نداره همین الان دارم باهاش میدانلودم
مشکل از دانلود کردن شماهاست که بلد نیستین با سرویسهای رایگان مثه مرد رفتار کنین
داداش باید سه تا سه تا دانلود کنی نه ده تا ده تا
همزمان نمیتونی بیشتر از 3 تا دانلود همزمان داشته باشی
باید ردیف صفهای دانلودت رو طوری تشکیل بدی که فقط سه تا همزمان روشن باشه بعدش برو بگیر بخواب :)
سه تا بیشتر باشه باید بری پول بدی اکونتتو ارتقا بدی
ولی رویهمرفته بهترین سرویسیه که دیدم
از اون ای درایو مسخره بهتره (( حروف رمز ای دراو باید حرف اولش با caps lock روشن نوشته بشود :)) ) ای درایو خیلی مزخرفه
اگه بتونی یه خورده با همین هومیو ور بری و از تکنیک های من استفاده کنی بهترین سرویس دهنده است حالا بهت میگم چه جوری
برای مثال من میرم سه تا ای دی از هومیو درست میکنم با سه تا ایمیل مختلف
بعد میام چیکار میکنم سه تا هم مرورگر باز میکنم ( اکثر فایلها چندتکه است دیگه مثه فیلمها ))
میرم و توی سایت لیچر سریع فایلمو از رپیدشیر یا هرجای دیگه میگیرم
میریزم توی هومیو
دوباره میرم از یک لیچر دیگه به همین ترتیب میگیرم میریزم توی هومیو
ولی یه مشکلی این وسط هست هومیو نمیتونه به طور همزمان روی یک ای دی چندتا آپلود داشته باشه چیکار میکنم ؟>
میرم سه تا ای دی که ساختم رو با سه تا مرورگر ( کروم گوگل . فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر)) باز میکنم و درواقع سه تا هم آپلود همزمان دارم
وقتی تمامی فایلها رو انتقال دادم
میرم سه تا ای دیها رو باهم فرند میکنم و یک گروه دوستی بین ای دی های خودم درست میکنم و فایلها رو به اشتراک میزارم
حالا نوبت به دانلودشون میرسه
فایلها رو دونه دونه به نرم افزار دانلود منیجرم انتاقل میدم (( فقط ادرسشون کپی بشه )) بعد هم که سیستم رو روشن میکنم و به ترتیب سه تا سه تا میندازمشون توی دانلود
بهترنی سیستم همین هومیو با چندتا ای دی (( من الان چهارتا ایدی دارم که میشه 40 گیگ )) ..
بروحالشو ببر