Lenovo Ideapad Y550 یک لپ تاپ فوق العاده!
قرار بود یک مقاله در مورد بهترین لپ تاپهای دور و بر 1 میلیون تومان بنویسم که در انتخابهام به این مدل برخورد کردم. جدا مدل فوق العاده ای هستش بخصوص اینکه الان داره با ویندوز 7 عرضه میشه، حالا مطلب کوتاهی در مورد این لپ تاپ که در مقایسه با چهارمدل دیگه که اینجا مطرحش نمیکنم نوشتم. فقط دوستان بگن که با قیمت حدودا یک میلیون اصلا میشه گزینه بهتری از این پیدا کرد و نظری هم درمورد خودش بدید. از نظر من که جدا عالیه
شاید نام این مدل چندان به گوش شما نخورده باشد اما به طور حتم، زمانیکه با مشخصات آن آشنا بشوید، میتواند یکی از گزینههای خرید مورد علاقه بسیاری لقب بگیرد. طراحی مدرن و دوست داشتنیای دارد و کیفیت جنس بدنه هم در حد مطلوبیست. پردازنده مورد استفاده Intel Core 2 Duo T6600 2.20GHz 2MB 800MHz میباشد و دارای میزان RAM 4 گیگابایت و DDRIII 800MHz است و این سبب شده تا یک لپ تاپ متمایز شود. بهترین بخش در Y550 کارت گرافیک قدرتمند آن است. Nvidia GeForce GT240M قویترین کارت گرافیک مجموعه لپ تاپهایی است که ما معرفی کردیم. توانایی مناسب این کارت گرافیک در پردازش بازیها میتواند مورد توجه بسیاری از گیمرها نیز قرار بگیرد. صفحه نمایشگر 15.6 اینچی با رزولوشن 1366×768 پیکسل به صورت واید طراحی شده و مناسب فیلم دیدن هم میباشد. از قابلیتهای ارتباطی میتوان به وجود پورت HDMI و esata اشاره نمود و همچنین وجود بلوتوث و wifi از دیگر امکانات آن است.
از معایب این لپ تاپ میتوان به صفحه کلید کوچک آن اشاره کرد که گاهی سبب خستگی شما میشود. همچنین وجود 2 پورت usb به نظر کافی نمیرسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم میگم که از نظر من، نسبت به قیمتش خیلی می ارزه. کارت گرافیکش حتی از ATI 4650 که روی سونی های بالای 1.300 نصبه هم قویتره!