سلام
من دو تا خط ADSL دارم با دو تا سرعت متفاوت و دو شركت جدا از دو خط تلفن
يكي رو با USB و ديگري رو با Lan وصل مي كنم فقط اوني كه با Lan هست كار مي كنه . ميخوام از هر دو استفاده كنم تا سرعت بيشتر بشه.ممنون
Printable View
سلام
من دو تا خط ADSL دارم با دو تا سرعت متفاوت و دو شركت جدا از دو خط تلفن
يكي رو با USB و ديگري رو با Lan وصل مي كنم فقط اوني كه با Lan هست كار مي كنه . ميخوام از هر دو استفاده كنم تا سرعت بيشتر بشه.ممنون
قبلا ها سريع تر جواب ميگرفتم
:19: لطفا راهنمايينقل قول:
كسي نيست راهنمايي كنه؟
در قسمت Control Panel\Network and Internet\Network Connections روي لن راست كليك و گزينه بيرج كانكشنو بزنيد
سلام الان از 1 شركت نت داريم حتي اي پي دو خط يكي هست . بريج كردم جفتش رو يه كانكشن جديد اومد ولي ديگه هيچ سايتي باز نميكرد.
ميشه بازم راهنمايي كنيد؟
من که کلا وضعیت رو درک نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه روی دو خط هستن مگه نباید دو تا مودم داشته باشی ورودی هر کدوم یه خط ؟ حالا با فرض این که این حالت هست شاید مشکل از نصب نبودن درایور usb مودمت باشه !!
سلام
اره دو تا خط تلفن با دو تا مودم . USB مودم وصل هست و جدا گانه كار مي كنه . LAN هم به تنهايي كار مي كنه.
يه مودم با USB وصل هست با رايانه . يه مودم با LAN به رايانه وصل هست. هر كدوم رو Disable كنم اون يكي به راحتي كار مي كنه .
جفتش رو وصل كنم فقط يكيش كار مي كنه . Bridge كنم كلا كار نمي كنه.
من با 2 لن وصل ميشم براي همين نميدونم چشه:41:
داداش من اين كار از پايه غلطه و نميشه سرعتشونو موازي كرد تا بالا بره...همچين سيستمي ميشه ISDN كه اينم واسه Dial Up هستش كه اونم با دو خط تلفن و هماهنگ كردن با مخابرات رديف ميشه...تنها راهي كه هست اينه سيستمو با يه ويندوزه مجازي دو ويندوزه كرد همزمان با يه ADSl يه فايل دانلود كن و با يه ADSL ديگت روي اون يكي ويندوزه مجازي يه دانلود ديگه كن...ميدونم سخته ولي راهي نيست...:20: