سلام دوستان میخواستم یه گوشیه لمسی بخرم تو این دوروبرا به نظر شما گوشیای سامسونگ بهتره یا نوگیا 5800 البته من زیاد اس ام اس میزنم طوری باشه راحت باشه ÷یشا÷یش از راهنمایتون ممنونم:20:
Printable View
سلام دوستان میخواستم یه گوشیه لمسی بخرم تو این دوروبرا به نظر شما گوشیای سامسونگ بهتره یا نوگیا 5800 البته من زیاد اس ام اس میزنم طوری باشه راحت باشه ÷یشا÷یش از راهنمایتون ممنونم:20:
حسام جان یه زحمت بکش بگو چه فاکتورایی مد نظرت هست.اینطوری که نمیشه کمک کرد چون هر کسی با توجه به سلیقه خودش جواب میده ولی شما اگه انتظاراتی که از گوشیهم داریبیان کنیبچه ها خیلی راحتتر کمکت میکنن.
چیزایی مثل دوربین،صدا،سیستم عامل،نوع تاچ،باطری،اندازه،کیفیت صفحه نمایش،وای فای،سرعت،برنامه و بازی،محکم بودن،و ..... خیلی چیزای دیگه.
شما بگو چه چیزایی واست دردرجه اول قرار داره.
شما انتظارات خودت را بايد قيد كنينقل قول:
ولي به نظر ميرسه كمي روش بذاري xperia x1 بكارت بياد
چون با داشتن كيوبرد فول qwerty ميتوني خيلي راحت sms بزني
تاچش هم كه حرف نداره
البته چون گفتي زياد sms ميزني اين گزينه را پيشنهاد دادم
دوست عزیز اگه سیستم عامل نخای بهترین انتخاب واسه شما samsung s8000 یا جت هستش.البته 20 تومن باید روی 350 بزارید اما واقعا ارزششو داره :
مزايا:
1-صفحه نمايش لمسي WVGA با ابعاد 3.1 اينچ و تفکيک 16 ميليون رنگ AMOLED
2-پردازنده قدرتمند 800 مگاهرتز
3-دوربين 5 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED دوتايي،تشخيص چهره،لبخند و پلک،WDR،لرزش گير دست،Geotagging
4-تکنولوژي Wi-Fi،GPS
5-حافظه داخلي داخلي 2 يا 8 گيگابايت،پشتيباني از کارت حافظه MICERO SD تا 16 گيگابايت
6-شتاب سنج داخلي جهت چرخش خودکار صفحه نمايش
7-سنسور مجاورت جهت خاموش شدن خودکار صفحه نمايش حين مکالمه
8-ورودي جک 3.5 ميليمتري صدا
9-خروجي تلويزيون
10-بلوتوث 2.0 استريو ،پورت MICRO USB
11-پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/Xvid
12-شماره گير هوشمند
13-مرور گر اينترنتي مناسب با پشتيباني کامل از فايل هاي جاوا و فلش
14-فناوري DNSe و توليد صداي سه بعدي SRS
15-آخرين نسخه محيط کاربري TOUCH WIZ 2.0
16-فيلمبرداري با کيفيت D1 و سرعت 30 فريم در ثانيه
از نظر کیفیت تاچ + حساسیت + اینترفیس بسیار عالیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه لحاظ از ایکس 1 بهتره و فقط سیستم عامل نداره . و کیبورد سخت افزاری نداره(چون احتیاجی نیست تاچ خازنی با کیفیت عالی)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما اگه سیستم عامل واستون مهمه به نظر من بهترین انتخاب واستون htc touch diamond هستش.قیمتش 360 تومنه و ویندوز موبایله:
1-صفحه نمايش QVGA لمسي با ابعاد 2.8 اينچ و تفکيک 65 هزار رنگ
2-محيط کاربري و منوهاي TOUCH FLO 3D
3-حافظه داخلي 4 گيگابايت
4-پردازنده QUALCCOM با سرعت 528 مگاهرتز،192 مگابايت RAM
5-تکنولوژِي Wi-Fi،GPS+A-Gps
6-طراحي بسيار زيبا،ساختار شيک
7-بدنه جمع و جور و سبک
8-دوربين 3.15 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار
9-قلم هوشمندبا خاصيت مغناطيسي(آهنربايي)
10-مرورگر اينترنتي عالي Opera 9.5
11-راديو FM استريو مجهز به RDS
12-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP،پورت mini USB 2.0
13-کيفيت عالي پخش تصاوير ويديويي
14-کليد حرکتي D-Pad لمسي
15-ويرايشگر فايل هاي Office
16-پردازنده مجزاي گرافيکي(64 مگابايت)
تو امکانات سخت افزاری تقریبا مثل ایکس 1 هست. اما اینترفیس تاچ فلو داره که خیلی قشنگتر از ایکس 1 هستش.برخلاف ایکس 1 سنسور شتاب سنج داره .برخلاف ایکس 1 مشکل ترک خوردن و شکستن نداره!!
اگه پولتون به 430 می رسید دیاموند2 می تونستید بگیرید که دیگه فوق العادس.
خيلي مزايا دارهنقل قول:
از همه لحاظ از ایکس 1 بهتره و فقط سیستم عامل نداره . و کیبورد سخت افزاری نداره
ولي جاش اينجا نيست
در ضمن وجود ويندوز موبايل خودش فاكتور مهميه ...
free_touch عزيز شما اينهمه زحمت كشيدينو مشخصات 2 تا گوشي را گذاشتين
تنها چيزي كه lordsuperboys بهش اشاره كرده بود نوشتن sms بود
در حالي كه s8000 مناسب اينكار نيست
و كسي كه زياد اهل sms هست وجود كيبورد فيزيكي نياز هست
دوست گرامی وقتی این گوشی 3.1 اینچ صفحه لمسی خازنی داره (صفحات خازنی حساسیت بالایی دارن) تایپ کردن باهاش بسیار راحت و ساده و لذت بخشه.حتی راحت تر از کیبورد سخت افزاری.
من خودم با گوشی لمسی و صفحه مقاومتی با سرعت و راحتی بسیار زیاد مسیج تایپ می کنم چه برسه به اینکه s8000 خازنیه و تایپ کردن باهاش بسیار روان تر و راحت تره.
حالت qwerty دقیقا مثل کیبورد سخت افزاریه و تایپ کردن باهاش بسیار راحته. حروف بسیار درشت هستن و تایپ کردن بسیار راحته.
به نظر من اگه سیستم عامل نمی خواین همون جت عالیه
ولی اگه میخواین یاx1 یا omnia
جت خازنی نیست برادر! پیشنهاد میکنم انتظارات کاملتونو بگید.
سلام به همگی .
Jet صفحش Advanced R هستش . حساسیت خیلی خوبی داره . منم بودم همین رو انتخاب میکردم .
Arena نمیدونم چقدر شده ولی اینم گوشی خوبی هستش .
مخلصیم .
[QUOTE=free_touch;4377594]دوست گرامی وقتی این گوشی 3.1 اینچ صفحه لمسی خازنی داره (صفحات خازنی حساسیت بالایی دارن) تایپ کردن باهاش بسیار راحت و ساده و لذت بخشه.حتی راحت تر از کیبورد سخت افزاری.
من خودم با گوشی لمسی و صفحه مقاومتی با سرعت و راحتی بسیار زیاد مسیج تایپ می کنم چه برسه به اینکه s8000 خازنیه و تایپ کردن باهاش بسیار روان تر و راحت تره.
حالت qwerty دقیقا مثل کیبورد سخت افزاریه و تایپ کردن باهاش بسیار راحته. حروف بسیار درشت هستن و تایپ کردن بسیار راحته.
صفحه چه خازني باشه و چه مقاومتي و چه 3.5 اينچ باشه
هيچي جاي كيبورد فيزيكي را نميتونه پر كنه
واسه كسي كه زياد sms ميفرسته كيبورد فيزيكي مهمتره
جالبه برام شما كار كردن با كيبورد مجازي را از كيبورد فيزيكي هم راحتتر فرض ميكنين ....:18: