درخواست راهنمایی حرفه ای برای HTC Touch Pro2 T7373
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان گرامی
یه مدل HTC Touch Pro2 T7373 گرفتم ، چند سری هم تمام تنظیمات اون رو چک کردم ، ولی متوجه نشدم :
1- تنظیمات SMS اون چطوریه ؟ تا الآن چند سری SMS فرستادند ، هیچکدوم نرسیده ، فقط مثل اینکه یه SMS اومده اون هم رفته توی قسمت Drafts چطوری باید بخونه ؟ هیچ گزینه ای برای خوندن نداره ! یا چطوری میتونم منتقلش کنم به Inbox و اونجا چطوری باید بخونم ؟ اصلآ تنظیم درست و حسابی داره که SMS ها برسند ؟ تا الآن چند سری SMS فرستادند ، هیچکدوم نرسیده !
فروشنده فونت فارسی و SMS فارسی رو برنامه ش رو ریخت ، ولی الآن هر چی گشتم که SMS فارسی تایپ کنم ، پیداش نکردم . تنظیم خاصی داره ؟ از کجا باید قابلیت فارسی نویسی SMS رو اضافه کنم ؟
2- برای MMS هم تنیمات خاصی داره ؟
3- برای Bluetooth از دو قسمت وارد شدم ، Bluetooth روشن کردم ، دوستان هر کدوم میخواند فایلی بفرستند ، موبایل اونها گوشی رو نمیشناسه و میگه هیچی پیدا نشد ، تنیمات Bluetooth چطوریه ؟
4- این CD هایی که همراه گوشی هست ، کدوم یکی از CD ها و کدوم برنامه هاش حتمآ باید نصب بشه ؟ چطوری ، با کابل USB ؟ برنامه خاصی لازم داره که از سایت بگیرم یا از روی CD نصب کنم ؟ البته آنتی ویروس و فونت فارسی رو فروشنده ریخته ، بقیه برنامه ها رو ، چی ها رو لازم داره ؟ خیلی ممنون.