سیستمی که تا یکشنبه می گیرم.لطفا نظرتون رو بگید.
سلام
امروز رفتم این سیستمو سفارش دادم.مادبوردش یکشنبه می یاد برای همین تا یکشنبه می تونم دیگر قطعاتشو عوض کنم.نظرتون دربارش چیه؟قیمتش خوبه؟(من اصفهانم)
cpu :AMD Athlon 2 x4 620
M.b: Asrock M3A785 GMH/128M
Vga 4200 Onboard
Ram: 2GB 2x1GB DDR3 1333 Dual Channel GEIL
HDD:Samsung 500G Spinpoint F3
Power: Green 380w
Case : Delux
هزینه ی نهایی به همراه اسمبل : 430/000
پی نوشت:قرار شد اگر سی پی یو 640 گیر اورد اون مدلو بزاره و 20 تومان بیشتر بگیره.
هدف رم DDR3 و سی پی یو 4 هسته ای و گرافیک انبورد بود.برنامه نویس هستم و بازی هم نمی کنم.پیشنهاد دیگه ای دوستان ندارند؟{البته طبق قراری که گذاشتم دیگه مادربوردو نمی تونم عوض کنم)
دوست عزیز کمی به حرفم گوش بده
نقل قول:
سلام
امروز رفتم این سیستمو سفارش دادم.مادبوردش یکشنبه می یاد برای همین تا یکشنبه می تونم دیگر قطعاتشو عوض کنم.نظرتون دربارش چیه؟قیمتش خوبه؟(من اصفهانم)
cpu :AMD Athlon 2 x4 620
M.b: Asrock M3A785 GMH/128M
Vga 4200 Onboard
Ram: 2GB 2x1GB DDR3 1333 Dual Channel GEIL
HDD:Samsung 500G Spinpoint F3
Power: Green 380w
Case : Delux
هزینه ی نهایی به همراه اسمبل : 430/000
پی نوشت:قرار شد اگر سی پی یو 640 گیر اورد اون مدلو بزاره و 20 تومان بیشتر بگیره.
هدف رم DDR3 و سی پی یو 4 هسته ای و گرافیک انبورد بود.برنامه نویس هستم و بازی هم نمی کنم.پیشنهاد دیگه ای دوستان ندارند؟{البته طبق قراری که گذاشتم دیگه مادربوردو نمی تونم عوض کنم)
خرید سیستم خوبه ولی ای کاش اندکی صبر کنی تا سیستم عامل windows 7 بر بازار مادربردها کاملا تسلط پیدا کنه در ضمن مادربردهای تولید جدید با قابلیت usb3 و sata3 هستند که سرعت بسیار بالاتری در انتقال دارند و در آینده نزدیک با منسوخ گشتن پورتهای usb2 و sata2 دیگر سیستم شما در برش نسل قرار خواهد گرفت یعنی تا چند مدت دیگر به تکنولوژی روز دست نخواهید یافت امیدوارم راهنمائی من کمکی به شما و دیگر خریداران سیستم نماید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناامیدتون نمی کنم خوبه انشاء الله مبارکنون باشه
البته صحبت از تکنولوژی روز دنیاست اگه تا ویندوز 8 صبر کنید cpu 128bit هم به بازار میاد یعنی یک پله بزرگ به سمت جلو ولی به نظر شخصی من آدم باید یک سال از تکنولوژی دنیا عقب باشه تا نه ضرر مالی کنه نه زیاد عقب بمونه :31: