برنامه ای بنویسید که ضرایب یک معادله درجه دوم را بگیرد و مسِأله راحل کند
ax^2+bx+c
لطفا کمک کنید.:41:
Printable View
برنامه ای بنویسید که ضرایب یک معادله درجه دوم را بگیرد و مسِأله راحل کند
ax^2+bx+c
لطفا کمک کنید.:41:
خوب اول خواستم کمکت کنم ولی باید بگم اینطوری خودت لطمه میبینی پس خواستم راهنماییت کنم در مرحله 1)شما باید a , b, c رو توسط دستور scanf از کاربر بگیری 2)باید معادله ی دلتا رو به عنوان یکی از دستورهات بنویسی 3) شرط بذاری مثلا تو اینجا میشه از دستور if استفاده کرد .باید شرط بدی که اگه دلتا منفی شد بنویش ریشه موجود نیس اگه دلتا 0 شد x=-b/2*a
واگه دلتا مثبت باشه دو تا دستور x1=-1*b + sqrt(delta)/2*a x2=-1*b-sqrt(delta)/2*a استفاده کرد ودر ضمن منظور از sqrt (delta( همون رادیکال هست که در سرفایل <math.h> قرار داره امیدوارم که بتونید برنامه رو بنویسید
خوب اول خواستم کمکت کنم ولی باید بگم اینطوری خودت لطمه میبینی پس خواستم راهنماییت کنم در مرحله 1)شما باید a , b, c رو توسط دستور scanf از کاربر بگیری 2)باید معادله ی دلتا رو به عنوان یکی از دستورهات بنویسی 3) شرط بذاری مثلا تو اینجا میشه از دستور if استفاده کرد .باید شرط بدی که اگه دلتا منفی شد بنویش ریشه موجود نیس اگه دلتا 0 شد x=-b/2*a
واگه دلتا مثبت باشه دو تا دستور x1=-1*b + sqrt(delta)/2*a x2=-1*b-sqrt(delta)/2*a استفاده کرد ودر ضمن منظور از sqrt (delta( همون رادیکال هست که در سرفایل <math.h> قرار داره امیدوارم که بتونید برنامه رو بنویسید
البته بهتره از این به عنوان یه راهنما کمک بگیرین و برنامه رو خودتون بنویسین ...
منبع :کتاب مبانی c , داور پناه جزیکد:#include <stdio.h>
#include <math.h>
main()
{ float a, b, c;
float delta, x1, x2, x;
a = scanf(%f,&a);
b = scanf(%f,&b);
c = scanf(%f,&c);
printf(“\fa=%f\n”, a);
printf(“b=%f\n”, b);
printf(“c=%f\n”, c);
delta = b * b – 4 * a * c;
if (delta > 0)
{ x1 = (-b + sqrt(b * b – 4 * a * c)) / (2 * a);
x2 = (-b - sqrt(b * b – 4 * a * c)) / (2 * a);
printf(“\nX1=%6.2f\tX2=%6.2f\n”, x1, x2);
}
else
if (delta == 0)
{ x = -b / (2 * a);
printf(“\nX1=X2=%6.2f\n”, x);
}
else
printf(“\nThe equation has no real root!\n”);
return (0);
}
موفق باشید
سلام.
لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید.
لطفا درخواست انجام پروژه ندهید.