اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690
دوستان سلام
بعد از راهنمایی های شما و مراجعه به جمهوری
بین این دو تلوزیون موندم . لطفا در مورد همین دو مدل فکر کنید و بخصوص سراغ سونی نرید
42g10 پلاسما پاناسونیک که از کفر ابلیس هم مشهورتره
تصویرش واقعا فوق العاده بود ولی امکانات جانبی درحد تلوزیونهای دهه 60 !
قیمت 1.560.000 تومان
40B690 ال سی دی سامسونگ
که مشخصاتش روی کاغذ حرف نداره . USB . 100HZ . کنتراست 1/100000 و ... تصویر و زاویه دیدش هم خوب بود واقعا ( شاید g10 نباشه اما خوب بود )
قیمت 1.888.000 تومان ( که یک سینما خانگی هم همراهش هست )
البته هردو این تلوزیونها وقتی کانالهای تلوزیون خودمون ( ایران ) رو پخش می کردند ( مثلا شبکه 3 ) آدم از خریدش پشیمون می شد و می گفت نور به قبر تلوزیون لامپی ها بباره . حتی یکی از فروشگاهها دیکودر هم خریده بود و تلوزیون ایران رو از طریق پخش دیجیتال که بتازگی در تهران راه افتاده می گرفت اما تصویر شبکه تهران رو بازم عالی پخش نمی کرد فقط قابل قبول بود . بگذریم
حرف اصلیم اینه
چیزی که من متوجه شدم اینه که g10 اگر همراه یک سینما خانگی خوب باشه تمام نقاط ضعفش برطرف میشه ( البته اگر اشتباه می کنم راهنماییم کنید ) یعنی به مدد سینماخانگی هم usb خواهیم داشت که انواع فرمتها رو پخش می کنه و هم مشکل احتمالی صدای اسپیکرهاش رو نخواهیم داشت و ...
پاناسونیک خودش سینما خانگی با قیمت 400 و خورده ایش رو پیشنهاد کرد که می گفت حرف نداره !
حالا سوال من اینه از دوستان
بنظر شما 1.888.000 بدم و B690 و بهمراه سینمای خانگیش بخرم
یا حدود 1.950.000 بدم و G10 رو بهمراه سینمای خانگی 400 تومنی بگیرم ؟
می خوام بدونم G10 به همراه یک سینمای خانگی نسبتا خوب چه ضعفی جز مثلا مصرف برقش داره ؟