این فروم واسه این زدم که هم نظرمو راجب خریدی که انجام دادم بگم هم به پیغامای خصوصی که خیلیا ازم سوال کردن جواب داده باشم تا واسه بقیه راهنما باشه راستش من به توصیه دوستان و فامیل میخواستم یه ال سی دی بخرم همیشه میدیدم که تو سایتا و اینترنت بهترین تلویزیونا معمولا پلاسما هستن ولی تو ایران به خصوص تو جمهوری اینقدر فروشنده های سونی و سامسونگ واسه قالب کردن جنسشون تبلیغ منفی میکردن که من جرات خرید نداشتم تا اینکه تو این انجمن بعضی دوستان حرفه ای و کار درست منو راهنمایی کردن و من دلمو زدم به دریا به پلاسما g10 پاناسونیک خریدم الان نزدیک یکی دو ماهی از خریدنش گذشته بدون هیچ اغراقی بهترین تصویری که تا به حال تو عمرم دیده بوده رو روی این تلویزیون تجربه کردم برنامه های ماهواره و تلویزیون داخلی به بهترین شکل ممکن نمایش میده حداقل از این جهت دو برابر بهتر از lcd نشون میده از نظر پخش تو مسابقات ورزشی کوچکترین مشکلی نداره برنامه های hd رو با کیفیت دیوونه کننده نشون میده و بازیارو واقعا طبیعی میکنه از این نظر چون خودم قبللا lcd سامسونگ داشتم با چشم خودم تجربه کردم بازیای کامپیوتری به خصوص پلی استیشن و xbox360 روی پلاسما بی نهایت طبیعی تر و قشنگتر از هر lcd که فکرشو بکنید هست این پستم من فقط و فقط برای راهنمایی بچه ها زدم و قصدم فقط اینه که اگه کسی میخواد بهترین خرید و تجربه رو با پولش داشته باشه کمکی کرده باشم.