از اساتید خواهشمندم یک رم عالی و پر سرعت برای مادربرد DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS تا 4G تا قیمت 80 الی 90 راهنماییم کنید ممنون.
Printable View
از اساتید خواهشمندم یک رم عالی و پر سرعت برای مادربرد DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS تا 4G تا قیمت 80 الی 90 راهنماییم کنید ممنون.
شما میتونی از این مدل استفاده کنی
patriot 2*2 GB PSD22G8002H
البته تو لیست رمهایی که مادربردت پشتیبانی میکنه از پاتریوت 512 فقط در حالت single ساپورت میکنه در مورد این مدل چیزی نگفته
بهتره دوستان هم نظر بدن
کد:http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view
TWINMOS TWISTER گیر آوردی بگیر رمهای خوبی هستند .
سلام. فعلأ رم ها گرون شدن ، پیشنهاد می کنم که بودجتو کمی زیاد کنی و corsair dominator 2x2 gb 1066mhz بگیری که کارایی و کیفیت فوق العاده ای دارن!نقل قول:
البرز جان فکر نمیکم قیمت Dominator اینقدر پایین باشه.حدودا 127 اینا بود فکر میکنم.
در هر صورت اگر پیدا نکردید 2x2GB OCZ Gold 800MHZ بگیرید.
درسته , قیمت رم خیلی بالا رفته مدلی که من 20 روز پیش 70 تومن خریدم امروز قیمت کردم 90 تومن !!!نقل قول:
قیمت من مال دو هسفه پیشه! :دی اون موقع خودم قیمت کرده بودم! :دی حالا مکنه بالا رفته باشه! :دینقل قول:
البته الان هم ---- ، قيمت كيت 4 گيگابايتي dominator رو 112000 تومان زده ، كه اگه با اين قيمت بدن ، واقعأ مي ارزه!