لطفا نظرتون رو بگید.
Printable View
لطفا نظرتون رو بگید.
سلام . بستگي داره كه اون گرافيست ما كار هاي 2 بعدي انجام بده و يا 3 بعدي و در چه حدي اون كار رو انجام بده! :دينقل قول:
در كل الان كارت 9600 نسبت قيمت به كارايي بسيار خوب و قابل فبولي داره!
به نظر من ارزش داره . یک کارت9600 کارت استاندارد و متوسطی هست . برند فاکسکانش قیمت مناسبی دارد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GPU: NVIDIA GeForce 9600GT
Core: G94
CoreClock: 655MHz
Pixel Pipeline: 64 Stream Processors
Vertex Pipeline: 64 Stream Processors
RAMDACs: 400MHz
Memory Type: GDDR3
Memory Size: 512MB
Memory Clock: 1820MHz
Memory Interface: 256bit
Graphics Bus Technology: PCI Express 2.0
Cooler: Fansink
Connectors: Dual Dual-Link DVI + HDTV_Out
Special Features: PCI Express 2.0
NVIDIA® PureVideo™ HD Support
NVIDIA® SLI™ Support
Dual Dual-Link DVI Support
HDTV Out Support
Windows Vista™ Support
از CS آخر نام كاربريتون معلومه كه كارتون با فتوشاپه
اره 9600GT كارت خوب و متوسطي هست ولي شما بودجه + سيستمتون (پاور يادت نره ! ) رو بنويسيد تا بهتر بتونيم كمكتون كنيم شايد انتخاب هاي بهتري هم واسه ي شما وجود داشته باشه .
بسیار بسیار عذر می خوام که پست میدم، چون از مباحث سخت افزاری هیچ سررشته ای ندارم...
من از همین کارت استفاده میکنم، و با توجه به کار های گرافیکی ای که با فتوشاپ و مایا و CATIA و... میکنم، کاملا راضی هستم ازش.
بازی ها هم که بحثش جداست ولی با تنظیمات تقریبا بالا؛ کاملا روون اجرا میشه.
امیدوارم کمکتون کردد باشم.
از همه ی دوستان سپاس گزارم.
سلام. اين كارت براي كار هاي گرافيكي 2 بعدي و هم چنين بعضي از 3 بعدي مناسبه و كاملأ جوالگوست! البته براي كار هايي مثل auto cad حتمأ بايد تز كارت هاي مخصوص استفاده بشه كه قيمت بسيار بالايي دارند!نقل قول:
چطور البرز جان!؟به سطح کار بستگی داره ولی الزاما نیازی نیست از کارتهای رده بالا و مخصوص استفاده بشه!نقل قول:
البته براي كار هايي مثل auto cad حتمأ بايد تز كارت هاي مخصوص استفاده بشه كه قيمت بسيار بالايي دارند!
قربونت ، شما چه طوري؟! تو هم شدي آرمان ؟ بي خودي گير ميدي! :دينقل قول:
خب آره منم گفتم كه براي حرفه اي (هر كي با اتوكد كار مي كنه حرفه اي محسوب مي شه! :دي)