با سلام
در مورد Ip 6 یه سوال داشتم. ( چرا علیرغم گذشت چندین سال از تصویب پروتکل IP v6 هنوز این پروتکل کاملا فراگیر نشده .)
من در مورد مدل های قبلی(Ip v5 و ...) هم اطلاعاتی ندارم اگه لطف کنید جواب بدید یا سا یت خاصی رو معرفی کنید ممنون می شم.
Printable View
با سلام
در مورد Ip 6 یه سوال داشتم. ( چرا علیرغم گذشت چندین سال از تصویب پروتکل IP v6 هنوز این پروتکل کاملا فراگیر نشده .)
من در مورد مدل های قبلی(Ip v5 و ...) هم اطلاعاتی ندارم اگه لطف کنید جواب بدید یا سا یت خاصی رو معرفی کنید ممنون می شم.
ببینید این یه قانون کلیه تا زمانی که مجبور نباشیم دوست نداریم با تغییر رو به رو بشیمنقل قول:
مثل اتفاقی که برای ویندوز ویستا افتاد با این که جدید تر بود ولی بیشتر افراد xp رو ترجیح دادن
ipV6 هم فعلا در چین فقط داره استفاده می شه (البته تا جایی که من می دونم) و برای مهاجرت از ipv4 به v6 یه کم زمان لازمه در ضمن IP دادن هم در v6 مشکل تره
ورژن قبلی v4 هست نه 5
شما یه سرچ بزن تو گوگل چه فارسی و چه انگلیسی کلی مطلب میاد
سلامنقل قول:
مرسی از این که به سوالم جواب دادید.
دوست عزیزاستفاده نکردن از IP V6 فکر می کنم دلیل علمی داره چون به عنوان تحقیق دادن.
من هرچی تو گوگل سرچ کردم در این مورد چیزی گیرم نیومد.
اگه اطلاعاتی دارید لطف کنید کمکم کنید.
مرسی
چون هنوز IP v4 ظرفیتش پر نشده
v6 واسه این مطرح شد که پیش بینی کردن تا چند سال دیگه ظرفیت v4 تموم میشه و ip کم میاد !
خواهش می کنمنقل قول:
اینم یه سری دلیل علمی
کد:http://sd.wareonearth.com/woe/Briefings/ipv6/sld003.htm
دوست عزیز قبل از IP V6ما IP V4 داشتیم هنوز هم به طور کامل تموم نشده و کارائی اون خیلی خوب جواب داده و با IP V6 هم میتونه هماهنگ بشه در ثانی IP V6 میتونه به IP V4 اضافه بشه
اگر میشه سایت فارسی معرفی کنید