دانلود از رپید شیر بدون نیاز به اکانت ( رایگان ) 24 ساعته ( اگه باور ندارید میتونید چک کنید )
سلام
همین اول بزار حرفهامو بزنم:
1- لطفا کسی نگه تبلیغ داری می کنی و.... به هرحال سرویس مجانیه و گفتم بد نیست که شما هم بی نصیب نمونید ازش ! چون خیلی ها دنبالشید پس لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشونید
من متن خود سایت رو کپی می کنم بقیش رو میزارم خودتون ببینیید :
با درود بر همه اعضای گرامی سایت
با کوشش به عمل آماده توسط تیم مدیریتی بیا تو آفلاین سیستم جدید دانلود از رپید شیر بدون نیاز به داشتن اکانت رپید شیر راه اندازی شد. این سیستم قابلیت ساپورت resume دانلود شما را دارد.
برای استفاده از این سیستم باید از نرم افزار Internet Download Manager استفاده کنید. ضمنا امکان استفاده از سایر برنامه های دیگر مانند Dap , Flashget هم میسر است. تنها شما باید پراکسی را مطابق توضیحات زیر وارد کنید.در اینجا ما برای آموزش از برنامه Internet Download Manager استفاده می کنیم.
مطابق تصویر زیر از منوی Downloads گزینه options را انتخاب کنید سپس روی Proxy برید و مطابق شکل proxy را 74.81.167.7 و port را 8088 قرار بدهید. سپس username و password مربوط به خودتون رو که در سایت با آن وارد می شوید قرار بدهید و بعد ok را بزنید.
حالا هر لینکی که از رپید شیر به Internet Download Manager بدهید دانلود می کند بدون نیاز به داشتن اکانت رپید شیر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از این سیستم شما باید پوینت های خود را به بانکتان انتقال بدهید که شیوه انتقال پوینت در تاپیکی جدا گانه آموزش داده شده است. لازم به ذکرست در حال حاضر در بانک همه کاربران سایت حداقل 100 پوینت وجود دارد که امکان دانلود فایل تا 100 مگابایت را برای همه کاربران سایت امکان پذیر خواهد نمود.
آدرس مستقیم سایت برای اطلاعات بیشتر:
سلام
1- لطفا کسی نگه تبلیغ داری می کنی و.... به هرحال سرویس مجانیه و گفتم بد نیست که شما هم بی نصیب نمونید ازش ! چون خیلی ها دنبالشید پس لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشونید
سلام
کد:
http://www.forum.bia2offline.com/38818-post1.html