یه mp3 پلیر به من معرفی کنین تا قیمت 20 هزار تومن .
باتشکر:11:
Printable View
یه mp3 پلیر به من معرفی کنین تا قیمت 20 هزار تومن .
باتشکر:11:
مکرر صحبت شده که اصلا بودجه 20 تومنی ، جایی در بازار mp3 player ها نداره ... بله - شما می تونی الان بری به هر پاساژ کامپیوتری سر بزنی ، و جنس 20 تومنی هم دارن، اما جنس متفرقه و بی کیفیتی هستش که شاید همین هفته عمرش به سر برسه ...نقل قول:
شما تو هر زمینه ای باید برحسب نرمال اون زمینه هزینه کنی ... از این نظر پلیرها خیلی شبیه موبایل هستند ... یعنی شما با 20-30 تومن نمی تونی یه موبایل درست و درمون بخری .. اینجا هم همینطور ..
خلاصه اینکه : افزایش بودجه بده... با 35-40 تومن مدلهای زولتریکس (کیفیت : متوسط - پشتیبانی : خوب) می تونی بخری و با 50-55 تومن کریتیو (کیفیت : بسیار خوب - پشتیبانی : خوب) می تونی بخری ..
خوب تا 40 تومن چی خوبه زود تر لطفا.
زولتریکس توصیه میشه و ترانستد .. زولتریکس فرقی داره ، برو جایی مثل پاساژ ایران یا هر جای مناسب دیگه و ببین کدوم رو خوشت میاد و بگیر ... ترانسند هم می تونی قیمت ها و مدلهاش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی ...نقل قول:
ضمناً بعضی مدلهای قدیمی تر کریتیو مثل zen v plus و v100 رو شاید بتونی در پاساژهایی مثل همون پاساژ ایران یا بازار رضا با قیمت های مناسب (حدود 45-50 تومن پیدا کنی) ... توصیه میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این گزینه ی خوبیه؟یه سرچ کنین.:10:
لنو خوبه یا نه زود بگین.
نقل قول:اینها فرق چندانی با هم ندارن .. همه مارک های متوسط هستند .. coby کیفیتش کمی بهتره ... لنوو توصیه نمیشه ...نقل قول:
همونطور که گفتم سعی کن چیزی بخری که گارانتی خوب و معروفی داشته باشی ، چون حتماً بهش نیاز پیدا می کنی ..
من یه proshot خریدم 25 این حدودا...2 گیگ...بد نیست در این رنج قیمت..
35 هزار تومنی 2 گیگ شارژی باکیفیت عالی گیر آوردم.:8:
توی اون قیمت مارک متفرقه Marshal هم هست که شاید یه ذره بهتر باشه.نقل قول:
مبارکتون باشه. مارکش چیه؟ در ضمن یکی دو ماه دیگه که باهاش یه مقداری کار کردین لطفا دوباره بیاین بگین تجربه تون باهاش چطور بودهنقل قول: