-
در آمد رشته های مختلف
سلام دوستان میدونم خیلی زوده ولی واقعا میخوام هدفم مشخص بشه اول خواهش میکنم اصلا به سخت و راحت بودن رشته ها فکر نکنید فقط میخوام بدونم کدوم رشته بازار کار خوب و درآمد خفن داره در ضمن فکر کنید علاقه به هر سه رشته یکسان فقط درآمد واسم مهمه همین حالا کدوم رشته و گرایش؟؟؟
-
رامبو جان یک سایتی هست که درآمد ها رو میزاره من اطلاعات اون سایت رو سعی می کنم کم کم برای رشته های مختلف اینجا بزارم نمی دونم اگه صلاح می دونی اسم تاپیک رو بکون در آمد رشته های مختلف.(آقایونی و خانومایی که می خونن این درامد ها به صورت بین المللی نگید ایران اینطوری نیستا!)
از نمودار ها میشه فهمید چه رشته ای رو به رشده و چه رشته بازارش داره کم رونق می شه.
-
دوست عزیز متاسفانه باید بگم اگه برای پول قصد ادامه تحصیل دارید باید بگم که تفکرتون اشتباست چون اصلا توی درس پول نیست.
مثل این همه بساز بفروش که میلیاردر هستند ولی دیپلم هم ندارن و مهندس هم زیر دست اونا کار میکنه یا بقال سر کوچه ما که پسرش آزرا داره!!!!!البته خوب تو تحصیل مواردی هست مثل جایگاه اجتماعی و .....
-
-
-
-
من فکر می کنم واسه یه مکانیک و مهندس برق همیشه کار هست
البته من با چندتا دانشجو ی برق که حرف میزدم اکثرا میگن قدرت کنترل الکترونیک بازار کارش خوبه ولی از مخابرات ناراضی بودن ....
-
-
اینی که شما گزاشتین برای خارج کشور هست
در داخل میشه گفت عمران در صدر قرار داره
-
it رو هم اگه داشتی بزار..