میخواستم ببینم اخرین نسخه ای که از این کتاب ترجمه شده (ترجمه ی روان) کدوم ویرایش هست؟
مترجم و انتشارات اش رو هم اگه بگید ممنونم؟
Printable View
میخواستم ببینم اخرین نسخه ای که از این کتاب ترجمه شده (ترجمه ی روان) کدوم ویرایش هست؟
ترجمه قلزم رو پیشنهاد میکنم نخری ..!!نقل قول:
خیلی گنگ و نامفهوم توضیح داده و مخاطب رو خسته میکنه..
این تجربه شخصی من هست.
آره منم قلزم رو پیشنهاد نمی دم اگه می خوای تازه شروع کنی اما اگه به عنوان مرجع می خوای کتاب کاملی هست.نقل قول:
اگه می خوای شروع کنی به نظرم کتاب
برنامه نویسی به زبان ++c نوشته مهندس عین الله جعفر نژاد قمی از انتشارات علوم رایانه بتونه کمکت کنه
نقل قول:
آره منم قلزم رو پیشنهاد نمی دم اگه می خوای تازه شروع کنی اما اگه به عنوان مرجع می خوای کتاب کاملی هست.
اگه می خوای شروع کنی به نظرم کتاب
برنامه نویسی به زبان ++c نوشته مهندس عین الله جعفر نژاد قمی از انتشارات علوم رایانه بتونه کمکت کنه
یعنی فقط یه نفر این کتاب رو ترجمه کرده اخه همین کتاب رو میخوام
نه فکر نکنم ترجمه يه نفر باشه . آخرين ويرايش اين کتاب ويرايش هفت هست که فکر نکنم به اين زودي ها ترجمه شده باشه . مي تونين با مراجعه به چند کتاب فروشي نتيجه مطلوب تري بگيرين .
ولي حالا قلزم يا هر کس ديگه من به شخصه کتاب ترجمه رو کلا پيشنهاد نمي دم . اصلي بخونين بهتره .
ورژن 5 این کتاب رو من خوندم ، البته ترجمه دو جلدی قلزم و انتشارات سیمای دانش.نقل قول:
برای شروع به هیچ وجه این کتاب رو توصیه نمی کنم ، چرا که خودم با این کتاب شروع کردم و کلی وقت از دست دادم.برخلاف گفته های دوستان این کتاب ترجمه روانی داره ولی برای یک تازه کار مطالبش سنگینه !
توصیه بنده این هست که با کتاب برنامه نویسی پیشرفته دکتر فراهی (پیام نور) شروع کنید که البته پی دی اف این کتاب هم در سایت موجوده.
این کتاب با زبانی ساده و مثالهای واضح برنامه نویسی ساخت یافته در c++ رو به خوبی به شما اموزش میده ولی خوب در اموزش شی گرایی ضعیفه و بهتره فصل های اخر رو که مربوط به اموزش شی گرایی است به صورت اجمالی مطالعه کنید تا با مفاهیم کلی شی گرایی اشنا بشید سپس میتونید به سادگی کتاب قلزم رو مطالعه کنید و از برنامه نویسی لذت ببرید !
کتابهای زبان اصلی هم بیشتر زمانی مفید هستند که شما زبان قوی داشته باشید در غیر اینصورت مشکلات ترجمه و خوندن کتابهای اصلی مشکلات شما رو در اموختن برنامه نویسی دوچندان میکنه و بایستی کلی وقت و نیرو برای ترجمه هزینه کنید که اکثر اوقات هم به مشکل میخورید و بسیاری از مطالب رو اشتباه برداشت میکنید.
اگه هم کتاب زبان اصلي ديتل و هم ترجمه رو بخونين متوحه ميشين که به راحتي ميشه تو هر فصل 10 تا ايراد تو ترجمه اش پيدا کرد . (البته من فقط قلزم رو خوندم . )
من اول کتاب جعفر نژاد قمی رو خریدم اما بخاطر قدیمی بودن کدهاش تو کامپایلر VS 2008 در همون ابتدا به مشکل برخوردم و حالا کتاب "چگونه با ++C برنامه نویسی کنیم" (دیتل) از انتشارات "ناقوس اندیشه" و ترجمه مهندس علیرضا انصاری رو دارم. این ترجمه مربوط به نسخه 2005 است.
من تا الان فقط 3 فصل از کتاب رو خوندم و مشکل خاصی هم نداشتم فقط تمرینات عملی انتهای فصل, نصبت به مثال های کتاب چالش برانگیزترند! که اگه جوابشون هم در کتاب موجود بود خیلی خوب بود (این کتاب CD نیز به همراه داره که مثالهای موجود در کتاب, در اون قرار داره و میتونید به راحتی اون کدها رو به کامپایلرتون منتقل کنید)
این کتاب رو استادمون گفته تهیه کنید و قراره از روی همین درس بده
ولی چون خودش زبان اصلی اش رو داشت گفت نمیدونه کدوم ترجمه بهتره
بخاطر همین گفتم اینجا یه سوال کنم ولی اینجور که پیداست خودم باید یه سر برم انقلاب
نقل قول:
استادتون يه چيزي مي دونه که ترجمه نخريده . :46: