کدوم کابل بهتره؟ component. s video. composite
composite به بقیه ربطی داره؟ اصلا اسمشو درست نوشتم؟!
کابل optical بهتر از کابل معمولی(سفید و قرمز) هست؟
با تشکر فراوون
Printable View
کدوم کابل بهتره؟ component. s video. composite
composite به بقیه ربطی داره؟ اصلا اسمشو درست نوشتم؟!
کابل optical بهتر از کابل معمولی(سفید و قرمز) هست؟
با تشکر فراوون
دوست عزیز کابل Component بهتره چون سیگنالهای مربوط به تصویر رو همونطور که از اسمش پیداس مجزا میفرسته ولی کابل Composite به صورت مخلوط که به زبون ساده تفکیک پذیری نداره.کابل S-Video تا حدود زیادی مثل کابل Component میمونه فقط شکل ظاهریش فرق میکنه و سیگنالهای chrominance و luminance رو به طور مجزا میفرسته
کابل Optical هم بهتر از کابل Audio هست چون فکر میکنم دیجیتال هست و مثل Fiber Optic یا همون فیبر نوری داده ها رو منتقل میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع همون فیبر نوری هست من برای سینمای خانگی خودم از اپتیکال استفاده می کنم محشره
سلام
كسي از دوستان در مورد انواع كابل HDMI اطلاعي داره؟ مثل اينكه چند مدل داره مي خواستم بدونم كدومش بهتره.
svideo به درد نمیخوره چون فقط انتقال تصویر هست و صدا نیست کابل hdmi اگه گرافیک خروجیشو داشته باشه بهتره
کابل hdmi انتقال تصویر وصدا با هم است که میتونی مستقیما به یک تلویزیون full hd وصل کنی
آخرین ورژن hdmi ورژن 1.4 هست که اخیرن ثبت شده ولی تا اونجا که اطلاع دارم هنوز پلیر یا تی وی و... نیست از 1.4 استفاده کنه تا یک سال دیگه حداقل زمان لازمه برای عرضه شدن محصولاتی با ساپورت ورژن 1.4 .
الان همگانی ترین ورژن 1.3 هست وسایل صوتی و تصویری تولید 2006 به بعد از این ورژن ساپورت می کنن.
کابل اپتیکال هم خیلی بهتره کابل معمولی ست . البته اگر قصد داشته باشی 5.1 دالبی یا 7.1 کانال داشته باشی در استفاده معمولی دو بانده استریو تفاوتی حس نمیشه .
اگه سینما خانگی یا اسپیکری که دالبی پشتیبانی میکنه داری , حتما باید کابل اپتیکال اسفاده کنی تا حداکثر کیفیت صدا دالبی رو تجربه کنی .
دوستان قيمت كابل اپتيكال چنده؟ و بهتر از كابل معمولي است ؟ شكلش چطوريه ؟ وآخ اينكه سينماي خانواده ال جي 1090آيا ساپورت ميكنه با تلويزيون lh70؟ فيشهاش چطوري به هم وصل مي شن؟ ممنون مي شم از راهنمايي تون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید بیین سینما خانگی دالبی پشتیبانی میکنه یا خیر اگر پشتیبانی میکنه حتما داره .
فقط یه چیزی بدهستش اینه که کابل اپتیکال رو میشه سینمای خانگی متصل کرد اما کامپیوترها بیشترشون خروجی اپتیکال ندارن همچنین تلویزیونهای پلانو...
من یک سینمای خانگی داشتم ( باند) ورودی اپتیکال و کواکسیال و ائوکس داشت همین چند روز پیش فروختم معرکه بود معرکه هیف بک سیستم جدیدم از نظر قیافه نمی خورد
در ضمن اینم بگم که بعضی از سینمای خانگی ها ورودی اپتیکال ندارند این سونی که 2 ماه هستم من خریدم داره که البته اینم می خوام بفروشم پایونییر بخرم