مشکل با دیکشنری پیشرو آریان پور
سلام
من فرهنگ 6 جلدی پیشرو آریان پور رو گرفتم وقتی نصبش می کنم زبان فارسی برنامه ایراد داره معلوم نیست کجایی می نویسه !! البته یه سری راهها رو پک سی دی توضیح داده شده مثل : باز کردن فایل فونتها - کپی فایل Riched32.dll تو شاخه سیتم در ویندوز . این کار ها رو کردم درست نشد . حتی زبان ویندوز رو هم رو united stats (english قرار دادم ولی درشت نشد باید چی کار کنم ؟
فرهنگ الکترونیکی زبان آموزی (نسخه صادراتی) پیشرو آریان پور
نقل قول:
سلام
من فرهنگ 6 جلدی پیشرو آریان پور رو گرفتم وقتی نصبش می کنم زبان فارسی برنامه ایراد داره معلوم نیست کجایی می نویسه !! البته یه سری راهها رو پک سی دی توضیح داده شده مثل : باز کردن فایل فونتها - کپی فایل Riched32.dll تو شاخه سیتم در ویندوز . این کار ها رو کردم درست نشد . حتی زبان ویندوز رو هم رو united stats (english قرار دادم ولی درشت نشد باید چی کار کنم ؟
دوست عزیز
این فرهنگ را با عنوان فرهنگ الکترونیکی زبان آموزی (نسخه صادراتی) پیشرو آریان پور به قیمت سی هزار تومن خریداری کردم. فقط به این خاطر که حداقل در سی دی های وطنی اعتقاد به کپی رایت دارم. اما راستش پشیمان شدم. رفتم خونه و روی ویندوز ویستای لپ تاپم وصل نشد. زنگ زدم شرکت. گفت باید یک کارهایی برای نصب انجام بدی. گفتم چرا راهنمای نصب نداره پس. خلاص کلی تلفنی گفت این کار رو بکن ولی نشد. گفت باید انتی ویروس ات رو غیرفعال می کردی موقع نصب. می گم مگه نرم افزار رجیستر نیست؟ چرا آخه؟ بعد چرا باید نصب اش اینقدر دردسر داشته باشه؟!!!
خلاصه اون کار رو هم کردیم و نشد. سر آخر گفت بیا شرکت قفل نرم افزار رو توی یک فلش می گذاریم و تو هر وقت خواستی استفاده کنی این فلش رو به لپ تاپ ات بزن!!! شرکت کجاست؟ پارک ملت. می گم آقا من اصلا می خوام این رو پس بدم. سر آخر می گه راستی ویرایش اش چنده؟ می گم 2009. می گه اها مشکل همین جاست. بیا دفتر یا برو دفتر انقلابمون ویرایش 2011 اش که بی مشکله بگیر. بدون هزینه.
زنگ زدم به دفترشون می گه باید 5 هزار تومن مابه التفاوت اش رو بدی.
خلاصه تصمیم گرفتم برم بازار رضا و به مغازه ای که خریده بودم پس بدم. امیدوارم پس بگیره. ببینید ادم سی هزار تومن می ده چقدر باید بعدش عذاب بکشه