دوست عزیز من که استاد نیستم و طبیعیه این سؤالا برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و صرفاً با کمی تجربه جوابشونو پیدا میکنی، ضمن تبریک منم چون تجربه کردم پاسخ میدم:
نقل قول:
1. آیا در لپ تاپ رو که میبندیم درحالی که روشنه دستگاه shut down میشه؟ اگه بله پس stand by معنی نداره چون باید حتما درش باز باشه و اگه مجبور باشیم با هر بار در دستگاه رو بستن شات دان کنیم واسه سیستم بد نیس؟ چون تو کامپیوتر دسکتاپ زیاد روشن و خاموش کردن جایز نیس و به سیستم ضربه میزنه!
این که بعد از بستن در لپتاپ چه اتفاقی بیفته رو میتونید از قسمت Power Management در Control Panel تعیین کنید. تا اون جایی که من میدونم Turn Off جزئش نیست.
نقل قول:
2. آیا اگه لپ تاپ رو رو تخت یا زمین بزاریم جلوی فن ها و هواکش های پایینش بلاک نمیشه و داغ نمیکنه؟
توصیه شده لپتاپ رو روی تخت یا فرش نذارین به همون دلیلی که خودتون گفتین.
نقل قول:
3. آیا وقتی تو خونه هستیم و از باطری استفاده نمیکنیم و سیمش به برقه باطری همزمان داره شارژ میشه؟ اگه آره در این صورت که همیشه باطری در حال شارژ به باطری (مثل موبایل)آسیب نمیرسه؟
همزمان شارژ میشه. به نظرم همیشه به برق بودن مشکلی ایجاد نمیکنه و احتمالاً سیستمی وجود داره که بعد از شارژ کامل باتری عملیات رو متوقف میکنه. چون شاید شما خواستید وقتی باتریتون فوله از برق مستقیم استفاده کنید.
نقل قول:
4. قضیه این درایور ها و ریکاوری و اینا چیه؟ که میگن بعضی درایور هارو میشناسه نمیشناسه، باید از اینترنت دانلود کنی نکنی...
جواب این سؤال رو نمیدونم