لپ تاپ ویژه ی مهندسی مکانیک
با سلام خدمت اساتید دنیای لپ تاپ
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم و نیاز مبرم هم به خرید یه لپ تاپ دارم چون الان شرایط یه جوری شده که کارام دیگه پیش نمیره. از اونجا که من با نرم افزارهایی مثل Fluent و Inventor کار می کنم و همین طور Run های سنگین هم در برنامه نویسی دارم، یه لپ تاپ با گرافیک و پردازنده ی قوی میخوام.
متاسفانه پول مدلهای خوب Latitude را ندارم بدم چون حداکثر حداکثر تا 1.300.000 پول دارم. بعد از مدت ها بررسی خودم به Vostro 1520 رسیدم. مشکلم با Vostro در مکشی بودن DVD درایوش بود که تو این مدل حل شده. XPS هم نمیخوام چون دو دوستام به تازگی باهاش مشکل پیدا کردن و در عرض یه هفته هر دو شون ردش کردن رفت.
میخواستم بدونم واقعا مشکل 1520 چیه که خیلی از شماها میگین نباید طرفش رفت؟ آیا با این شرایط من، مدل مناسبتری هم وجود داره؟ Vostro 1320 رو میگن توی نمایش toolbar ها مشکل کمبود فضای نمایش داره. نظر شماها چیه؟ کلا چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ فرق اساسی 1320 و 1520 از لحاظ وزن چقدر محسوسه (چون رفت و آمدم هم نسبتا زیاده)
ضمنا چون فیلم هم زیاد میبینم، میخوام صفحه نمایشش هم در حد مطلوبی باشه
واقعا ممنون میشم کمکم کنین. تا آخر هفته بیشتر وقت ندارم. نظر نهایی تون رو کلا با توجه به توضیحات من بگید.
با تشکر