سلام دوستان مهربون..:دی
من چی کار کنم؟
برم آزاد مهندس بشم یا برم یه دانشگاه خوب؟
Printable View
سلام دوستان مهربون..:دی
من چی کار کنم؟
برم آزاد مهندس بشم یا برم یه دانشگاه خوب؟
بيا اميركبير :دي من هم فيزيك هسته اي قبول دم . بيا اينجا حال ميده خفن :دي
آزاد رو ولش كن
آخه اونجا بهم می گن مهندس....:دی
آقا راستی امیر کبیر واقعا فردا باید بریم ثبت نام؟
به هر کدوم بیشتر علاقه داری همونو برو .
اگه عنوان مهندس واسه ت خیلی مهمه اون دیگه مشکل عدم تجربه خودته :دی
ولی ریاضی هم میتونی یه کامپیوتر دان بشی یعنی علوم کامپیوتر جزء حیطه ریاضی هست (یه گرایش توی ایران هست که اونم شریف داره ولی کلا ریاضیها و همینطور کامپیوتری ها میتونن روی اصول علوم کامپیوتر کار کنن)
اینا واسه مساله علاقه است اگه عنوان و ... واسه تون مهم هست مسئله فرق میکنه (اینم بگم به عنوان یه مهندسی :دی این عنوان مسخره هم فقط توی ایران کاربرد داره و فرهنگ های صاحب مهندسی {حداقل آنگلوساکسونها و ...} حداقل به عنوان یه Title واسه صدا زدن و.. اینو ندارند :دی...البته امیدوارم اشتباه کنم :دی)
راجع به مسئله کار هم کار مهندس کامپیوتر بیشتر هست ولی یه کارشناسی ریاضی خوب که سرش به تنش بیارزه شیش تا مهندس رو توی جیب میزاره :دی
100 درصد به این مورد علاقه شک نکنید.نقل قول:
اهان این موضوع رو هم در نظر بگیرید که من می خوام ادامه بدما.....
یعنی حتما فوق هم می خونم ....
من نظر خودم اینه که الان برم ریاضی فوق کامپیوتر قبول شم :دی
خوبه ؟
عاقلانست؟
بدن بهم نخندینا....:دی
سلام
اول اینکه ایشالا هر کدوم که ثبت نام کردی موفق باشی:46:
دوم اینجا چندتا مسئله هست
1-در صورت رفتن به دانشگاه دولتی مالیات های که پدرتون زحمت کشیدن و به دولت پرداخت کردن حروم نمیشه و کمی از اون هم خرج خودتون میشه اگر هم مالیات ندادن یکمی از پول نفت استفاده میکنید و نوشه جونتون:31:
2--من درباره ی امکانات دانشگاه های آزاد تهران خبر ندارم ولی مسلما در داشگاه دولتی ای مثل امیر کبیر امکانات بسیار خوبی وجود داره که کمتر در دانشگاه های آزاد پیدا میشه
3-اگر به تعداد دانشگاه های آزاد و دولتی نگاه کنید متوجه میشید که به مراتب تعداد دانشگاه های آزاد بیشتر از دانشگاه های دولتی هستن و همچنین پذیرش رشته های علوم پایه هم به مراتب کمتر از مهندسی های آزاد هست
یعنی 4 سال آینده تعداد بسیار زیادی دانشجویه کامپیوتر آزاد فارغ التحصیل میشن در حالی که تعداد افرادی که فارغ التحصیل ریاضی محض هستن بسیار کمتر خواهند بود که به طبع فارغ التحصیلان ریاضی محض فرصت های شغلی بهتری دارن
4-در صورتی که بخواهید در کشور های خارجی ادامه تحصیل بدین برای رشته های علوم پایه ارزش بسیار زیادی قایل هستن مخصوصا اینکه از یکی از دانشگاه های برتر ایران مثل امیر کبیر باشه
5-با توجه به این موارد من ریاضی محض را انتخاب میکنم البته شما باید میزان علاقتون را در نظر بگیرید و بعد انتخاب کنید
پ.ن: رشته های علوم پایه در ایران در صورتی ارزش دارن که شما فقط به دکترا در اون رشته فکر کنید و لاغیر
هر سال صد ها نفر تو رشته كامپيوتر آزاد فارغ التحصيل ميشن، شما هم ميشي يه مهندس معمولي تو يه دانشگاه معمولي.
ولي اونور اگه تلاش داشته باشي چيز خيلي TOP ميتوني ازش در بياري + خرج كمتر تحصيل + امكانات بيشتر + دانشگاه برتر