سلام بر دوستان عزیز
من میخوام یک کیس جمع کنم تا 1 میلیون
کیس پیشنهادی خودم به شرح زیر
CPU: Intel Core 2 Quad 2.8 (12MB L2 Cache) [ 225 ]
MainBord: ASUS - P5Q [ ؟!؟! ]
VGA: Asus 9800 1GB DDR3 [ 215]
Power: 585 EPC Active Green [ 90 ]
Case: Green M2005 [ 30 ]
DvdRW + DvdRom: [ 50 ]
Ram: Geil 2X2GB bass 1066 [ 90 ]
HDD: Seagate 1TB [ 90 ]
تو آکلاد قیمت قطعه است.
در مورد کیس و سی پی یو و پاور و دی وی دی رایتر و دی وی دی رام و هارد که شکی kدارم و هیچ بحثی نیست.
تا اینجا 485 میره برای این قطعات
میمونه مین برد و رم و کارت گرافیک با بودجه ی 515
رم:
رم به نظرم چیز خوبی انتخاب کردم البته به نسبت بودجه. باز دوستان نظر دیگری دارند بفرمایند.
که اگر رم همون بشه که من گفتم بودجه ی باقیمانده برای کارت گرافیک و مین برد میشه 405
کارت گرافیک:
من خودم به شخصه با انویدیا حال میکنم و درصدد هستم که حتما انویدیا انتخاب کنم ، و صد البته از برند مورد علاقه ام یعنی ایسوس میخواهم انتخاب کنم. متاسافنه به شکل وحشتناکی هم از ATI متنفرم :2:
من 9800 را انتخاب کردم که الآن موجود نیست ولی نمایندگی اصلی تو ایران گفت که تو هفته ی آینده میاره که قیمتش 215 هست. و البته جی تی اس 250 1گیگ هم موجوده با قیمت 245
حالا دوستان نظر بدند که کدام را انتخاب کنم و چرا ؟! و ایا پیشنهاد دیگری دارند؟
مین برد: حتما حتما از برند ایسوس باشه و چند مدلی هست که با سخت افزارهای انتخابی من هماهنگه ار جمله پی 5 کیو (که خود اقسامی داره) و .....
از دوستان و سروران گرامی وارد در دنیای اطلاعات سخت افزار خواهش دارم به نحو احسن بنده را راهنمایی کنند و البته که موارد و معیارهایی هم که توضیح دادم را در نظر داشته باشند.
در ضمن خواهشمندم همینطوری لیست نگذارید و فقط قیمتها را میزان کنید و برید ، تقاضا دارم که این برادر حقیر خود را راهنمایی کنی و برای انتخابهای خودتان دلیل و توضیح هم بیارید.
انشاءالله امید است با یاری شما دوستان گل و گرامی بتونم بهترین انتخاب را با توجه به بودجه و نیازم انجام بدم.
متعاقبا از همه ی دوستان یاری رسان متشکرم