سلام دوستان
میخواستم یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ فول HD بخرم که یکی از دوستام گفت باید گرافیکت معمولی نباشه درست میگه و منظورش چیه ؟
مثلا کارت ATi 4670 رزولوشن 1920X1080 رو جواب میده یا خیر ؟
ممنون :11:
Printable View
سلام دوستان
میخواستم یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ فول HD بخرم که یکی از دوستام گفت باید گرافیکت معمولی نباشه درست میگه و منظورش چیه ؟
بهتره این سوال رو تو بخش خرید کارت گرافیک مطرح کنید.
سلامنقل قول:
سلام دوستان
میخوایین بازی هم بکنین؟
آقا تو بخش گرافیک زدم دیگه !!
بله میخوام بازی هم بکنم
فقط بگین تو حالت معمولی میشه با رزولوشن 1920X1080 این کارت گرافیکی که گفتم کار کرد ؟
یعنی تو ویندوز رزولوشن 1920X1080رو این کارت گرافیک با یه مانیتور فول HD میده یا خیر ؟
ممنون
اگه بازی می کنید باید بگم با 4670 و این رزولوشن به مشکل می خورید!نقل قول:
بله میخوام بازی هم بکنم
فقط بگین تو حالت معمولی میشه با رزولوشن 1920X1080 این کارت گرافیکی که گفتم کار کرد ؟
یعنی تو ویندوز رزولوشن 1920X1080رو این کارت گرافیک با یه مانیتور فول HD میده یا خیر ؟
ممنون
ولی برای کارهای دیگه از جمله دیدن فیلم و... مشکلی نیست
اقا من يه كارت گرافيك خسته 64 (ATI RADEON 7000)دارم ميخوام يه مانيتورfull hd بگيرم گرافيكم منفجر نميشه؟
براي اين مونيتور كارتي مثل 4870 x2 هم بعضا كم مياره مگه اين كه بازيها رو در حالت full screen mod بازي نكني
دیگه اینجوریا هم نیستا!نقل قول:
براي اين مونيتور كارتي مثل 4870 x2 هم بعضا كم مياره مگه اين كه بازيها رو در حالت full screen mod بازي نكني
در بازيهايي مانند كرايسيس آرما 2 كال آو خوارز و...
در حالت فول اسكرين فريم مياد زير 20و اگه رزولوشن رو در ال سي دي از پيش فرض تغيير بديم كيفيبت افت مي كنه پس تنها راه چاره كا هش رزولوشن همراه با خارج كردن بازي از حالت فول اسكرين است تا در فريم قابل قبول مثل 30 اجرا بشه و اگه بخواهيم روان اجرا بشه يعني حدود 60 فريم بايد حتما اين كار رو در بعضي بازيها بكنيم
من خودم اين رو با اي تي اي 4870x2 وسامسونگ t220p امتحان كردم
در كرايسيس در فول اچ دي در بسياري صحنه هافريم زير 23 بود
سلام منفجر که نمی شه! ولی باهاش کار خاصی ، مثل دیدن فیلم های hd با بازی نمی تونی بکنی!نقل قول: