نظرتون راجع به این حرفایی که فرزاد جمشیدی سحر ها می زنه چیه؟
و همینطور التماس دعاها یعنی واقعا مردم میرن دم در صدا سیما فرزاد جمشیدی رو ببینن که واسشون دعا کنه؟
Printable View
نظرتون راجع به این حرفایی که فرزاد جمشیدی سحر ها می زنه چیه؟
و همینطور التماس دعاها یعنی واقعا مردم میرن دم در صدا سیما فرزاد جمشیدی رو ببینن که واسشون دعا کنه؟
امام زاده صدا و سیما!
رمضان المبارک سال گذشته وقتي مجري برنامه سحر از شبکه اول سيما نام بيماران را مي برد و از مردم مي خواست که براي شفاي بيماران سوره حمد بخوانند و در شب هاي بعدي از تلفن هاي تشکر آنان و خبر بهبودي بيماران سخن مي گفت‘ برخي از دوستان رسانه اي بازبان انتقاد و گلايه مي گفتند مگر اين بنده خدا کتاب جمهوريت افلاطون را به تازگي خوانده است که گفته بود همه مردم در ميدان اصلي شهر جمع شوند و يکي يکي مشکلات خود را بازگو کنند و شهريار برايشان چاره انديشي و مشکل گشايي کند؟ بنده در پاسخ مي گفتم براي هر کسي که اندکي با دشواري هاي مواجهه با غول آنتن آشنا باشد‘ ابداع اين گونه روش ها دراجراي برنامه‘ به معني کليشه گريزي و پرهيز خلاقانه مجري از حرف هاي تکراري است. اين که بد نيست.
اما گويا خلاقيت اين مجري محترم امسال به تکرار افتاده و اين بار دچار افراط شده ‘ تا جايي که مجري برنامه بارها اين جملات راتکرار مي کند که: عزيزي جلوي در جام جم آمد و درخواست کرد که براي بيمارش دعا کنيم.
اين جمله يا حقيقت دارد و واقعا" افراد داراي بيمار در کنار کار شبانه روزي پرستاري يا سرکشي به بيمارشان ‘ سري هم به جام جم مي زنند آن هم درست در زماني که آقاي فرزاد جمشيدي در حال عبور از آن جاست و از او مي خواهند که از برنامه سحر اعلام دعا براي شفاي بيمارشان کند يا اين که حقيقت ندارد و مجري برنامه براي گرمي بازار چنين ادعايي کرده است؟
در صورت اول بايد دو نکته را اشاره کرد که هر دو مستقيم و غيرمستقيم به رسانه ملي مربوط مي شود:
1. اگر شيوه هاي رفتار ديني مانند دعا و نذر در جامعه ما چنان دستخوش تغيير شده که مردم به جاي مراجعه به مسجد و امامزاده ‘ به جام جم مراجعه مي کنند‘ دست اندرکاران فرهنگ سازي به ويژه در حوزه فرهنگ ديني از جمله صداوسيما که در اين زمينه به درستي مدعي است‘ بايد تجديدنظري اساسي داشته باشند.
2. اگر اين معضل وجود دارد و واقعا" برخي از مردم به نيت شفاي بيمارانشان به جام جم مي روند و از مجري برنامه تلويزيوني درخواست دعا دارند‘ صداوسيما و حتي شخص مجري محترم بايد روشي اصلاحي در اين زمينه پيش بگيرند نه آن که با طرح مکرر اين موضوع از آنتن پخش زنده‘ به اين شيوه ناصواب _ اگر نگوييم انحراف از دين _ دامن بزنند.
در صورتي که احتمال دوم صحيح باشد يعني اين مجري تلويزيوني مثل بسياري مجريان ديگر که داستانک هايي را جهت تاثيرگذاري بيشتر به مثابه خاطرات شخصي و اتفاقات واقعي بيان مي کنند‘ اين موضوع را مطرح کرده باشد‘ جاي تذکر جدي دارد که مجري يک برنامه ديني از تريبون سحرگاهان ماه مبارک رمضان ناخواسته به ترويج نوعي رفتارهاي منجر به خرافه گرايي و قدم نهادن در مسير کژراهه مشغول است.
برنامه جالبه مخصوصا مجري با سوادو ادبي داره.در ضمن اون نويسنده اي كه از برنامه انتقاد كرده بود ؛خيلي بيجا و غير منصفانه اي بود
از اون دسته برنامه هایی است که به جز این مجری هیچ مجری دیگه ای نمیتونه بگردونش
مثل مردان آهنین - مثل برنامه نود - مثل برنامه های فرزاد حسنی...
قبول دارم دوستان ولی یکم فکر نمیکنید بهتر باشه تنوع ایجاد بشه..مثلا یه مدت ساعد باقری بود و بعدش دوباره فرزاد جمشیدی برگشت بهتر دیده شد..بقول یکی از دوستانم برای بهتر دیدن گاهی اوقات باید رفت...
خیلی به این حرفای فرزاد جمشیدی عادت کردیم..و جنبه تکراری بودنش اصلا خوب نیست
فرزاد جمشیدی میهمان سفره سحری ماه رمضان
چندی پیش در خبرهایی عنوان شده بود که مسئولان شبکه اول سیما برای برنامههای سحر ماه مبارک رمضان با فرد دیگری غیر از فرزاد جمشیدی گفتوگو کردهاند.
با این حال صدا و سیما تاکنون خبری را در این رابطه منتشر نکرده اما گفتههای فرزاد جمشیدی حکایت از آن دارد که وی همانند سالهای گذشته اجرای این برنامه را بر عهده خواهد داشت.
هفته گذشته تهران امروز با انتشار خبری نوشته بود: «مسئولان شبکه اول سیما برای برنامههای سحر ماه مبارک رمضان با وحید یامینپور مجری جنجالی برنامه "دیروز، امروز، فردا" مذاکراتی انجام دادهاند. این در حالی است که شبکه اول سیما در دو سال گذشته برنامه سحرهای ماه مبارک را به "فرزاد جمشیدی" سپرده بود که با استقبال فوق العاده مردم و مسئولان همراه شده بود. شنیدهها حاکی است که ضرغامی، رئیس سازمان صداوسیما با انتخاب فرد دیگری به جای جمشیدی موافق نیست و همچنان موضوع برنامههای سحر با وجودی که کمتر از 14 روز به آغاز این ماه مانده، در هالهای از ابهام است.»
در همین ارتباط و به رغم آنکه وحید یامینپورپس از بازگشت از سفر زیارتی خود از سوریه، مذاکره خود با مسئولین صدا و سیما را تکذیب کرده، این بار فرزاد جمشیدی از حضور قطعی خود در برنامههای سحر تلویزیون خبر میدهد.
لازم به ذکر است که یامینپور به تازگی در وبلاگ خود اینگونه خبر مطرح شده را تکذیب کرده است: "ظاهرا در این چند روز که نبودم خیلی خبرها از نوع شایعات بی اساس راه افتاده است. یک سایت هم از مذاکره مسوولان شبکه یک با من و تلاش من(!) برای اجرای برنامه سحر شبکه یک با قطعیت سخن گفته بود. همه را تکذیب می کنم. در این مدت بنده فقط در حدود یک دقیقه و سی ثانیه آنهم با پدرم درباره ی تاریخ برگشت به ایران مذاکره کرده بودم... همین. ضمناً ما خودمان هم خانوادگی به اجرای شیرین و لحن صادقانه و با اخلاص دوست ارجمندم فرزاد جمشیدی عادت کرده ایم. اجرای برنامه های اینچنینی هم توفیق می خواهد و هم اخلاص."
با این حال و به رغم تکذیب خبر منتشر شده در وبلاگ یامینپور، فرزاد جمشیدی شب گذشته در مراسم افتتاحیه نمایشگاه قرآن که اجرای برنامه را بر عهده داشت، بر حضور خود به عنوان مجری در برنامههای سحر ماه مبارک رمضان تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ما، این مجری در مراسم شب گذشته که در مصلی امام(ره) برگزار شد، درحالی که سعی داشت افراد حاضر در افتتاحیه نمایشگاه قرآن را بر ذکر صلوات تشویق کند، با لبخند همیشگی و در کنایهای به آنان گفت: "اگر صلوات را بلندتر نفرستید، برنامه سحر ماه مبارک رمضان را بهگونهای اجرا خواهم کرد که نفهمید کِی اذان گفته میشود".
من که به شخصه خیلی از اجرای فرزاد جمشیدی خوشم میاد . کارش رو خوب بلده .
اين اجراي فرزاد جمشيدي هم خيلي مسخرس ! صد رحمت به همون جوهرچي ! اين چه نصيحتهاي بچه گانه ايه آخه سر سفره ي سحر ؟! مگه برنامه ي كودك و نوجوانه ؟
تایید میشهنقل قول:
تو گفتارش ادبیات خیلی قشنگی داره:20:
مجری با سواد و معلوماتی داره !من که از دیدن برنامه اش لذت میبرم !