سلام دوستان من کیسم رو تازه خریدم هروقت روشنش میکنم سه بار بوق میزنه مال چی هست؟؟؟کیسم الگانس هست جلوس lcd داره دمای داخل رو میزنه بعد از چند دقیقه هم که روشن باشه دماش به 39.8 که میرسه بازم بوق میزنه مشکل از کجاست اصلا مشکلی هست یا نه؟؟؟:10:
Printable View
سلام دوستان من کیسم رو تازه خریدم هروقت روشنش میکنم سه بار بوق میزنه مال چی هست؟؟؟کیسم الگانس هست جلوس lcd داره دمای داخل رو میزنه بعد از چند دقیقه هم که روشن باشه دماش به 39.8 که میرسه بازم بوق میزنه مشکل از کجاست اصلا مشکلی هست یا نه؟؟؟:10:
دستگاهت بالا میاد؟
اون بوق اول که مشکلی نیست، کیس منم بوق میزنه(1بار)! بوق دوم ممتد یا فقط 1 بار میزنه؟!؟ اگه ممتد که باید تنظیمات دمای فن رو عوض کنی! اگه ممتد نیست که هیچ مشکلی نداره فقط میخواد بگه دمای داخل کیس نزدیک 40 رسیده که زیاد نیست! نگران نباش!
ممنون اره سیستم بالا میاد اما تا دگمه پاور رو میزنم سه بار یوق میزنه؟؟؟
اگر سیستم بالا میاد و پایدار هستش و دما ها هم مشکلی ندارن جای نگرانی نیست و چیز خاصی نیست. ضمن اینکه توی دفترچه ی هر مادربردی معمولا علل هر بوق اضافه یی ذکر شده.
درود، مادر بوردتان چیست؟ مارک؟
این بوق ها طبیعی هستن و میتونی از تو bios مادر بوردت غیر فعالشون کنی، مگر اینکه همراه این بوق اخطاری داده بشه مثلا یک اخطار بد اینه:
PRi Master Hard Disk S.M.A.R.T Status BAD; Backup And Replace
که همونطور که معلومه از ایراد هارده.
همینطور وقتی قطعاتی به وسیله usb به مادر بورد وصل هستن مثل پرینتر و موس و کیبورد به تعداد usb های فعال بوق خواهید شنید.
سلام
فکر می کنم برگرده به همون lcd و چرخش فن هاتون که موقعی که مثلا دمای سیستم از یه حدی بالاتر میره شروع به بوق زدن می کنه
یا موقعی که سیستم می خواد شروع به کار بکنه
در کل چیز مهمی نیست مطمئن باش
طبیعی هست . همین
مادر بوردم گیگا ud3l-43 هست میشه از توی بایوس بوق رو غیر فعال کرد؟؟؟نقل قول:
طبیعیا عزیز طبیعی...
تماس فرت