خرید سیستم با کمک شما دوستان
سلام
من یه سیستم دارم که می خوام ارتقاش بدم ولی باید چندتا قطعه اصلی رو نگه دارم و بقیه رو کلا عوض کنم. حالا هم چون چند سال از دنیای پیشرفته کامپیوتر دور بودم دقیقا نمی دونم که چه مدل هایی تو بازاره و دقیقا اعدادی که دارند چند هست (منظورم قیمت نیستا ، مدلشونه) ولی می خوام با هم match باشن و یه موقع مشکلی پیش نیاد.
در ضمن می خوام یه جوری نباشه که اگر یک سال دیگه خواستم یه تغییر کوچیک بدم ، مثله امروز همش رو عوض کنم.
من گرافیک ، CPU ، Main board ، Ram و پاور نیاز دارم.
گرافیک رو می خوام حداقل 1 گیگ باشه (ولی یه مادر بورد می خوام که مثلا 2 گیگ و بالاتر رو هم ساپورت کنه).
CPU حداقل 7300 باشه. دو هسته ای یا یک هسته ای هم نمی دونم که چجوریه. شما یه پیشنهاد بدین. (اگه لطف کنین و بگین که مثلا کمتر از 7300 چقدره ، بیشتر از 7300 هم چقدره ممنون میشم.) هم قیمت و هم مدلش.
Main board روخودتون یه چیزی بگین که با سیستم match باشه و هم خوانی کامل داشته باشه.
Ram هم حداقل 2 گیگ که کینگستون باشه. در مورد اینکه DDR2 و یا DDR3 هم فرق خاصی دارن بگین که قیمتاشون چقدره.
پاور هم یه چیزی باشه که این سیستم رو بکشه. در ضمن من مانیتورم از کیس جریان نمی گیره و مستقل هستش ، پس زیاد به پاور فشار نمی یاد.
در ضمن من فعلا سیستمم کامل مارک MSI داره که نمی دونم مارک های دیگه بهتر هستند یا نه. اگه ممکنه مارک های خوب (عالی نمی خوام) رو بگین. خوب باشه کافیه.
و یک نکته خیلی مهم اینه که فکر نمی کنم بتونم بیشتر از 500 تومن جور کنم. اما شما زیاد قیمت های بالا نگین تا ببینم چی میشه....!!!!!
واقعا ممنونم