سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای يه تاپيك رو توی انجمن بازی های كامپيوتری خالی بود و اونم تاپيك بــازی هـای آركـيــد بود
وقتی هيچ بازی بدرد بخوری منتشر نميشه كه آدم رو سرگرم كنه مجبور ميشيم بازی هایی كه قبلا تموم كرده بوديم رو دوباره شروع كنيم به بازی كردن ولی اين بازی ها ديگه زياد بهمون كيف نميده ... بعضی ها هم مثل من ميرن دنبال بازی های خيلی قديمی (!) يا يه سری بازی جديد كه دو بعدی هستن . اين بازی ها هم ميتونه خاطراتمون رو زنده كنه هم ميتونه خيلی مارو سرگرم كنه. چون نميشه برای تك تك اين بازی ها تاپيك جدا زد ( هم تعدادشون زياده هم ازهمشون خيلی استقبال نميشه ) من يه تاپيك كلی زدم برای معرفی و نقد و بحث در مورد بازی های آركيد كه اگه يه موقعی بازی گيرمون نيومد ( مثل تابستون امسال ! ) بيكار نباشيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه ی بازی آركيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی زيبای Prince of Persia Classic
منظور از بازی های آركيد بازی های مستقلی هست كه اكثرا دو بعدی هستند ( حالا ميخواد قديمی باشه ميخواد جديد باشه ) توی همه سبكی هم هست از Run & Gun گرفته تا فكری ( مثل Braid ) حجم اين بازی ها هم 2 مگابايت نيست ! كمترين حجم واسه يه بازی آركيد كه من ديدم 40 مگابايت بوده ... يه سری از اين بازی ها روی PC هستن ولی اكثرشون روی كنسول ها هستن ... مثلا Prince of Persia Classic روی X360 هست يا بازی های آركيد Wii اكثرا از سری قارچ خور ( Mario ) هستش . يه سری از اين بازی ها مجانيه ولی اكثرشون پوليه و بايد در ازای دادن مقداری پوينت بازی رو بخريد . توی اين تاپيك هم نقد اين بازی هارو مينويسيم و در موردشون بحث ميكنيم تا بقيه ی دوستان رو برای دانلود بازی ها بيشتر راهنمايی كنيم