سلام
آقا من دارم دیوونه می شم!!!:41:
DAS SAN NAS چین؟
فرقشون چیه؟
ISCSI OSM IPD CMM IDE
اینا چین؟
فرق external و Internal چیه؟؟!!
خیلی فوریه
ممنون:11:
Printable View
سلام
آقا من دارم دیوونه می شم!!!:41:
DAS SAN NAS چین؟
فرقشون چیه؟
ISCSI OSM IPD CMM IDE
اینا چین؟
فرق external و Internal چیه؟؟!!
خیلی فوریه
ممنون:11:
دوست عزیزنقل قول:
DAS مخفف Direct Attached Storage
NAS مخفف Network Attached Storage
و SAN مخفف Storage Area Network هستش.
DAS به استوریج هایی گفته میشه که مستقیما به سرور یا هر دیوایسی در شبکه متصل میشن.
NAS به استوریج هایی گفته میشه که مستقیما به بستر شبکه متصل میشن و همه ی سرور ها اون رو به عنوان استوریج درون شبکه ای میشناسن.
SAN بیشتر یک تعریف منطقیه
به محدوده یا دیوایس هایی از یک شبکه که استوریج ها و بک آپ استوریج ها در آن محدوده وجود دارند SAN گفته میشه.
DAS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NAS
SAN
ISCSI مخفف Internet Small Computer Interface ، یک پروتکل برای استوریج های SCSI هستش ، تحت SAN و در OSI در لایه ی Session .
تا اونجا که من میدونم یک پروتکل تحت IP هستش برای استوریج های اسکازی.
OSM رو نمیدونم
در مورد IPD در این حد میدونم که مخفف Intelligent Peripheral Distribution هستش و بیشتر این عبارت رو در کنار استوریج های HP میبینم.(اطلاعات کاملتری ندارم)
CMM هم مخفف Capability Maturity Model هستش که فکر میکنم مربوط به نرم افزار بشه (اطلاع دقیق ندارم)
IDE یا Integrated Drive Electronics اینترفیس معروف و پرکاربرد نسل پیش از Sata بود که به ATA یا PATA معروفه ، Parallel AT Attachment .
اکسترنال به معنای خارجی یا بیرونی و اینترنال به معنای درونی یا داخلی هستش.
این 2 عبارت در مورد دستگاه هایی بکار میره که در 2 نوع داخلی و خارجی تولید میشن (مثل هارد ها یا...)
موفق باشید:11:
اين رو هم ببين احتمالا به دردت بخوره ;)کد:http://www2.irib.ir/tech/moj/pdfarchive/42/7.pdf