سلام به همگی
راشتش این سوالو یکی ازم خواسته بپرسم نمی دونم درست میگم یا نه:31:
چطور میشه برای سایت تو دریم ویور testing ساخت؟
Printable View
سلام به همگی
راشتش این سوالو یکی ازم خواسته بپرسم نمی دونم درست میگم یا نه:31:
چطور میشه برای سایت تو دریم ویور testing ساخت؟
من چند ساله با دریم ویور کار میکنم
این testing چی هست ؟
پرسیدم ازش میگه testing server
فکر کنم منظورش اینه بدون این که هاست و دومین بگیره بتونه رو خود کامپیوتر ببینش البته نه به وسیله ی view in browser
یاسد یه سرور مجازی رو کامپیوتر خودش نصب کنه
نرم افزار های زیادی برایه اینکار هست بهترینشون wamp server هستش
طریقه server testing در Dream Weaver :
1 . ابتدا حتماً بايد یک سایت در محیط نرم افزار ایجاد کرد .
Menu > Site > New site
2 . روی سربرگ Advanced پس از بازشدن پنجره Site Definition کليک می کنیم .
3 . در قسمت Local Info در کادر متنی اول برای سایت خود نامی انتخاب می کنیم و در کادر متنی دوم آدرس پوشه ای را به نرم افزار می دهیم . این پوشه محل ذخیره سایت با تمام متعلقاتش می باشد .
4 . (و اما رسیدیم به سوال شما) در قسمت Remote Info منوی کرکره ای Access را باز می کنیم .
5 . گزینه FTP را انتخاب می کنیم .
*** در صورت خرید هاست و دامین از یک ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) , آن مرکز به شما یک FTP host ( آدرس اینترنتی نقل و انتقال فایل های سایت شما ) و Login ( نام کاربری ) و password (رمز عبور ) می دهد . ( و همینطور در مورد subdomain های مجانی )
6 . بنابراین کادر های متنی FTP host و Login و password را پر کنید . کادر متنی Host directory نام پوشه ای را در محل هاست شما می خواهد . این پوشه محل ذخیره سایت با تمام متعلقاتش ( البته در هاست اینترنتی شما ) می باشد. این پوشه حتما باید در هاست شما وجود داشته باشد .
7 . در مرحله آخر روی دکمه test کلیک می کنیم .
*** موفقیت آمیز بودن این testing یعنی Dreamweaver می تواند با هاست دور دست شما ارتباط برقرار کرده و فایل های سایت شما را به صورت فوق العاده هوشمند روی هاست upload کند .