آموزش ترفند های مربوط به Css
سلام دوستان من کل این تاپیک ها رو گشتم ولی اکثر این تاپیک ها بی خودی زده شده بود با خودم گفتم خوب میشه اگه یک تاپیک واحد برای سی اس اس بگذاریم که هرکسی هر چیزی در این مورد میدونه یا به اصطلاح سورس ها جدید رو در این باره داره بذاره خوب بسم الله هر کسی هر چی در این مورد مخصوصا ورژن 3 که آموزش ها کم ترجمه شدن بذاره خیلی خوب میشه
آموزش CSS -مقدمه -آشنایی با CSS
سلام به همه ی css بازها :31: !
من تازه کارتر از اونم که بخوام آموزش بدم ولی خوب دیگه ، آدمیزاد اصولا خیلی پرره تشریف داره !:20:
من طی این آموزش اول دستورات اصلی رو آموزش میدم .
بعد روش های سبک دهی به متن
بعد از اون کار با تصاویر
کار با جدول ها
کار با فرم ها
ههماهنگ سازی با مرور گر ها
موقیت دهی عناصر
و در آخر کد های مخصوصی برای زیبایی وبتون ! :31:
اگه غلط املائی داشتم ببخشید
================================================== =============
بسم الله الرحمن الرحیم
معرفی CSS : (این CSS چیه ؟؟:18:)
به زبان ساده CSS ابزاری ایت برای سبک دهی (شکل دهی ) به صفحه ی وب . حالا میخواد وب سایت باشه .... وبلاگ باشه ..... هرچی ! . یعنی اگه بخوای فاصله ی متون . رنگ متن . نوع فونت و فاصلهی عتاصر از هم و کار با لینک ها و ....... رو انجام بدی میتونی از CSS استفاده کنی . البته javascript هم هست اما در این موارد هم کد هاش طولانی تره و هم دیرتر اجرا میشه و هم سنگین تره و هم یاد گیریش خیلی سخته ، (منم بلد نیستم:46:) اما خوب هرکه برفش بیش ، بامش بیشتر ، همهی دنیا میگن که جاوا اسکریپت از CSS قوی تره و درست هم میگن . جاوا اسکریپت واقعا قدرتمنده . خوب بگذریم .
کلمه ی CSS مخفف cascading style sheet هست یعنی شیوه ی سبک دهی آبشاری . نیازی به یاد گرفتن اسمش نیست ولی خوب اگه یکی پرسید بلد باشین :31:
من در مورد مزایای CSS و خوبیاش چیزی نمیگم چون هرکی تا اینجای متن خونده حتما CSS رو انتخاب کرده .
روش شناخت CSS :(از کجا بفهمیم که توی یه صفحه ی وب CSS استفاده شده ؟)
اگه دیدین که توی یه صفحه اینو
[PHP]<link rel="stylesheet" type="text/css" href="حالا هرچی ! " />[/PHP]
نوشته بود از css خارجی استفاده شده . نه اینکه اینگلیسی یا آمریکایی باشه ها (من چقدر با نمکم:2:)
یعنی از یه فایل خارجی با پسوند .css استفاده شده اما اگه دیدین این جوری نوشته بود :
[PHP]<style>
دستورات css
</style>
[/PHP]
یعنی طراح عشق کرده که css صفحه رو داخلی بنویسه ! یه راه دیگه هم هست که بعدا میگم
.................................................. ........................
یه نکته : یه css داخلی میتونه css خارجی رو غیر فعال کنه . (بعدا میگم یعنی چی . یه جلسه کامل میخواد )