نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون من اصفهان هستم و نمی دونم شما کدوم شهرو ازکجا قیمت دارین ولی قیمتها را که تو سایت رایان صبا می بینم می بینم که مینی که شما گفتین 140000هست
قیمت رایان صبا بروز نیست و سایتها معمولا گرونتر از بازار قیمت میدن
P5Q بهتر از SE هست
نقل قول:
رم هم می شه 60000!
دونه ای 23-24 تومن هست
نقل قول:
من هارد 320برام بسه و نیازی به 500ندارم و ایا هاردی که خودم گفتم مشکلی داره؟
پرسرعت ترین هارد بازار سری Seagate 7200.12 و فقط 10 تومن اختلاف بین 320 و 500 هست
نقل قول:
قیمت پاور هم تو سایت زده 60000اونی که شما گفتین و پاور خودم 54000!
به نظر شما یک پاور 430گرین به قیمت44.000یا همونی که خودم گفتم کفایت نمی کنه؟!
خیر برای این کارت کفایت نمی کنه قیمت هم 50 یا حداکثر 55 تومن هست
نقل قول:
اما راجب مودم!دوست عزیز من با دی اس ال تابه حال کار نکردم من زنگ زدم به یه شرکت گفت این مودم(همونی که نوشتم)را بگیر حالا می خواستم ببینم این مودمی که خودم گفتم ای ال اس ال 2را هم پشتیبانی میکنه؟
من واسه یه کامپیوتر می خوام و واسه شبکه و این چیزا نمی خوام فقط گفتن پورت لان سرعتش بیشتره مودمی بگیر که پورت لان داشته باشه
ال دی اس ال2با1چه فرقی داره و ایا مودم هایی که ال دی اس ال2را پشتیبانی می کنن حتما 1را هم پشتیبانی می کنند؟
تو مشخصات مودمی که من ذکر کردم نوشته:
ADSL 2/2+ Modem - Ethernet + Router + USB Port
ایا از این مودم یا اونی که شما عرض کردین می شه واسه مودم دیل هم استفاده کرد(تا وقتی که دی اس ال وصل شه)؟
بله Adsl 2 رو هم پشتیبانی میکنه
پورت Lan و USB داره
Adsl2 جدیدتر از Adsl 1 هست و پرسرعت تر
خیر یدونه مودم Dial Up هم میخوایین با این حساب
نقل قول:
نمیشه سی پی یو را بیاریم رو 7500یا7400؟
خدمتتون عرض کنم که یواش یواش CPU های 2 هسته ای از رده خارج میشن حیفه با این یودجه 2 هسته ای بگیرید
نقل قول:
این گرافیکی که شما گفتینا من تابه حال اسمش را نشنیدم ایا ساخت ایسوس هست؟دیدی ار3هست یا2؟یک گیگ یا 512؟
ایا با این گرافیک مشکلی ندارم با مانیتور؟
خیر ساخت Zotac هست که برند خوبیه
DDR3 و 896Mb حافظه
نقل قول:
اگر از یک ایسوس9600 1گیگ دیدی ار3استفاده کنم چه مشکلی پیش می یاد با توجه به مانیتور؟(دوست عزیز زیادم گیمر حرفه ای نیستما)
با رزولوشن بالای T220P اصلا نمیتونید با 9600GT بازی کنید
نقل قول:
با توجه به اینکه قیمت این مانیتور بالا رفته من شنیدم که کیفیت تی وی ال سی دی بیش از مانیتور و نوع پنل باعث می شه که کیفیت بالاتر باشه ایا نمی شه از یک تی وی ال سی دی استفاده کنم؟نظر شما چیه اخه کیفیت نمایش واسم خیلی مهمه
قیمت LCD TV ها که خیلی بیشتر از این حرفهاست!!!
نقل قول:
اگه یه کم هم راجب مودم ال دی اس ال و پورتها توضیح بیدم ممنون می شم
چه سوالی دارین دوست من؟
هر سوالی داشتین بپرسین
من در خدمتم